Demokrat Zafer

Sıfır atık sertifikası ile çevreye olumlu katkı sağlıyor

Koleksiyonlarında sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk ilkesini benimseyen bir marka olarak öne çıkan Comeup, modanın yaratıcı gücünü çevre dostu ve etik bir anlayışla benimsiyor.

Spor modası ve teknolojiyi bir araya getiren yerli spor giyim markası Comeup, spor moda dünyasında sürdürülebilirlik kavramını benimseyen çözümler geliştirmeye devam ediyor. Uzun süre kullanılabilen dayanıklı-kaliteli ürünler ve sıfır atık sertifikası ile yüzde 100 sürdürülebilirliği merkezine alan Comeup, hem çevre hem de kullanıcı dostu koleksiyonlar geliştirerek toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

“Daha yaşanabilir bir dünya hedefimiz”

Comeup’ın spor modasında en başta doğa sağlığına odaklandığını belirten Comeup Marka Direktörü Fatma Kaya, Artan çevresel sorunlar ve kaynakların tükenme riskiyle karşı karşıya kaldığımız günümüzde, moda endüstrisinin doğaya duyarlı bir yaklaşım benimsemesi hayati önem taşıyor. Sürdürülebilir moda, sadece giysilerin üretiminden ve tasarımından ibaret değil; aynı zamanda toplumun ve gezegenin refahını da kapsıyor. Doğaya saygılı üretim süreçleri ve yenilenebilir materyallerin kullanımı sürdürülebilir moda anlayışının temelini oluşturuyor. Comeup olarak, bu yaklaşımla hem çevresel hem de sosyal açıdan olumlu etkiler yaratıyor ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Yüzde 100 sürdürülebilir olmak istiyoruz”

Doğa dostu ürünlerin, atık miktarını azaltarak doğal kaynakların korunmasına ve çevre kirliliğinin önlenmesine yardımcı olduğunu söyleyen Kaya, şöyle konuştu: “Biz spor modasında sadece trendleri belirlemekle kalmayıp, aynı zamanda çevreye ve topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu süreçte uzun süre kullanılabilen dayanıklı-kaliteli ürün mottosu ve sıfır atık sertifikası ile sürdürülebilirliği tüm üretim vizyonumuza taşıyoruz. Ayrıca, gelişmiş teknolojimiz ile tasarımlarımızın her aşamasında doğaya verilen zararı en aza indirmeye gayret ediyoruz. Gelecekte de yüzde 100 sürdürülebilir olmak en büyük hedefimiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ