Demokrat Zafer

15 Temmuz’un Efsane Gazisi CHP’den Milletvekilliğine Aday!

Trabzon kökenli, uzun süreden beri Ankara’da ikamet eden, Sağlık Bakanlığı Bürokrasi’sinin tanınmış, sevilen, sempatik siması, 15 Temmuz Gazisi, Mustafa Seydioğlu; CHP’den Ankara milletvekili aday adaylığı için müracaat etti.

Milliyetçi, muhafazakar kimliğiyle tanınan “GAZİ” Mustafa Seydioğlu ile yaptığımız görüşmede; “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde yapılmaya çalışılan şeyi ülkemiz adına çok önemsiyorum. Çünkü sayın Kılıçdaroğlu’nun üstlendiği bu misyonu, milli mücadele yillarında olduğu gibi yeniden Kuvayı Milliyeyi toplayıp, Kuruluşunun 2. Yüzyılında, güçlü ve müreffeh, büyük ve tam bağımsız Türkiye’yi yeniden imar edip, halkımızın müreffeh geleceğinin teminatı olarak görmekteyim” dedi. “Bu oluşumu desteklemek boynumun borcudur. Adaylık müracaatım olumlu sonuçlansa da sonuçlanmasa da bir nefer gibi sayın Kemal KILIÇDAROĞLU ‘nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümle çalışacağım. Ayrıca CHP’nin ve Millet ittifakını oluşturan partilerin güçlü bir şekilde parlamentoda temsil edilmesi gerekmektedir ki anayasal değişiklik yapılabilsin ve güçlendirilmiş parlementer sisteme geçebilelim. Türk milleti Osmanlı imparatorluğunun son döneminden beri deneyip, tecrübe ettiği, işlerin istişare ile yürütüldüğü, kültürümüze uygun sistem güçlü meclis modelidir öyleki; bu meclis, savaş yönetip kazanmış, devlet kurmuştur. Gerekirse yeniden savaş yönetip, kazanabilecek “Modern, Bağımsız Devlet” kurabilecek, “Evrensel Hukuk Standarlarında Anayasa” yapabilecek güçte bir Meclis (TBMM)

gerekmektedir” diyen Gazi Mustafa SEYDİOĞLU iddiasını; ” Göreceksiniz milletin kaderi saltanatı yenecek!” sözleriyle sürdürdü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ