Demokrat Zafer

CEMİYET GAZİNOSU’NDA SEZON FİNALİ “SEVDİM”

Cem Belevi’nin merakla beklenen projesi Cemiyet Gazinosu, ‘’Ondan Vazgeçemem Ben’’ şarkısı ile müzikseverlere kapılarını açıyor. Cemiyet Gazinosu ile Cem Belevi hem sahnelere, hem ekranlara, hem de eğlence mekanlarına sürprizlerini hazırlıyor.

Cem Belevi'nin 'Cemiyet Gazinosu' çok konuşulacak
Tüm söz ve müziklerin Cem Belevi imzası taşıdığı projenin ilk şarkısı ‘’Ondan Vazgeçmem Ben’’in aranjesinde Emirhan Cengiz imzası bulunuyor.

Cem Belevi, her hafta bir şarkı ve kliple, Cemiyet Gazinosu ziyaretçilerine hem görsel, hem de müzik şöleni yaşatacak.

Cem Belevi, her hafta yayınlanacak kliplerinin birleşiminden oluşacak bir film yayınlayarak daha önce benzeri görülmemiş projeye imza atıyor. Sanatçının kanalından yayınlanan film fragmanları bile şimdiden heyecan uyandırıyor. Merakla beklenen filmin çekimlerinde İrem Derici ,Açelya Topaloğlu, Hakan Eratik, Yeşim Dalgıçer, Tuğba Melis Türk , Mustafa Vuran ve Polen Ocakoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Cemiyet Gazino’sunun ilk ziyaretçileri arasında ünlü simalar ve Ulusal radyoların birbirinden başarılı radyo programcıları Cem Belevi’yi çekimlerde yalnız bırakmıyor. Cem Arslan, Pınar İnanç Akar, Meltem Sezenler, Sarışeker Sema, Suny Kırlı, Duygu Atakan , Kadir Çetin ,Doğancan Özadlı, Onur Kiriş gibi müzik dünyasının sevilen isimleri Cemiyet Gazinosu’nun ilk müdavimleri olarak dikkat çekiyor.  Beykoz kundura fabrikası platolarında 100 kişilik bir ekiple 70’ler konseptiyle çekilen projenin yönetmen koltuğunda Mustafa Özen oturuyor.

Cemiyet Gazinosu’nun ilk bölümü Ondan Vazgeçemem Ben, 11 Şubat günü Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ