Demokrat Zafer

Yasemin Soydan; Arayan, soran, ziyaret eden tüm eş, dost, akraba ve arkadaş çevremize de çok teşekkür ederiz. Meğer ne çokmuşuz.

Bursa Barosu Üyesi Av. Mustafa Furkan Soydan ve Av. İrem Beklen Soydan’ın avukatlık görevini yaptıkları sırada İnegöl Tapu Müdürlüğü’nde uğradıkları saldırmaya ilişkin Memleket Parti İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan açıklamalarda bulundu.

Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan'dan açıklamalar

Bursa Barosu Üyesi Av. Mustafa Furkan Soydan ve Av. İrem Beklen Soydan‘ın avukatlık görevini yaptıkları sırada İnegöl Tapu Müdürlüğü‘nde uğradıkları saldırmaya ilişkin Memleket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Yasemin Soydan açıklamalarda bulundu.

Soydan‘ın açıklamaları şu şekilde:

Şiddetin kime olduğuna bakmaksızın her türlüsünü kınarken bir gün başımıza geleceğini düşünmemiştik. Bilindiği üzere oğlum Av. Mustafa Furkan Soydan ve eşi Av. İrem Beklen Soydan‘ın üstlendikleri boşanma davası ile ilgili İnegöl Tapu Müdürlüğü‘nde yapılan işlemler sırasında, sabıkası olan ve daha önce yine aynı kadına yönelik şiddet uygulayan,yetersiz infaz yasaları ile dışarıda olan davalı koca Ekrem A silahla 11 el ateş ederek onları öldürmek istemiş ve evlatlarımı ağır yaralamıştır.Tüm Türkiye‘de üzüntü ile karşılanan bu olay elbette ailemizi de çok üzmüştür. saldırının ardından kaçan ve daha sonra yakalanan saldırgan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığının ve Emniyetin sıkı takibi ile yakalanmış ve akabinde tutuklanmıştır.

Sayın Kaymakamımız Eren Arslan, İlçe Emniyet Müdürümüz Erdoğan Baydemir olayla ilgili sıkı takipte bulunarak ve bireysel olarak da yanımızda bulunarak bizleri rahatlatmıştır.İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen Şehir Hastanesine sevkimizi sağlayıp konusunda uzman bir hekim olan Op. Dr. Emil Hüseyinoğlu oğlumun kurşun çıkarma ameliyatını gerçekleştirmiştir.  Bursa Barosu başkanı Av. Metin Öztosun, yönetim kurulu üyesi Av. Nilay Parlar,Bursa Barosu İnegöl temsilcimiz Av. Varol Sarılar, İnegöl’ün tüm avukatları hastanede bizzat yanımızda bulundular. Daha sonrasında söylemek isteyip de acımızdan üzüntümüzden fırsat bulamadığımız sözlerin Bursa barosu tarafından bir basın açıklamasıyla dillendirilmesi konusunda da teşekkürü borç biliriz.  Arayan ihtiyaç soran birçok sivil toplum kuruluşu Genel Başkanlarına, İlçe başkanlarına da çok teşekkür ederiz.

Memleket Partisi Genel Başkanımız Muharrem İnce başta olmak üzere üst düzey yetkililerimiz  milletvekillerimiz, MYK,PM GDK üyeleri,diğer il başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız arayarak, Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Dudu, Bursa PM üyemiz Ruşen Sever Bursa İl başkanıMesut Şahin ve yöneticileri, Bursa İlçe Başkanlarımız ve yöneticileri, İnegöl İlçe yöneticileri ve üyeleri hastaneye gelerek bu süreçte bizi asla yalnız bırakmadılar. Başımıza gelen bu son olayla siyasi arkadaşlıkların sadece siyaset çerçevesinde kalmadığını da yaşayarak görmüş oldum. Eski partim olan CHP’ nin milletvekilleri Bursa İl Başkanı, yöneticileri, üyeleri, İnegöl yöneticileri, üyeleri telefonla arayarak ihtiyaç sorarak destek oldular.  Milletvekili Sayın Vildan Yılmaz Gürel hanım ziyaret ederek, Belediye Başkanımız Alper Taban, Akparti İlçe Başkanı, diğer siyasi partilerin İlçe başkanları da arayarak destek verdiler. Olay sonrası hastaneden olayı takip eden, kamuoyunu bilgilendiren bizzat arayıp hatrımızı soran tüm basın mensuplarına da teşekkür ederiz.  Sağlık durumlarını merak edenler için de son durumları oğlumun ayak bileğine isabet eden kurşun bileği kırdığından alçıda olması sebebiyle, gelinimin de kaval kemiğine saplanan kurşunun kemikte kalan parçası nedeniyle yürüme zorlukları dışında gayet iyiler. Evlerinde istirahatteler.  Arayan, soran, ziyaret eden tüm eş, dost, akraba ve arkadaş çevremize de çok teşekkür ederiz. Meğer ne çokmuşuz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ