Demokrat Zafer

‘UYUMAYAN’ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

YILMAZ: “HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞAN TÜM EVLATLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM. YILDIRIM BELEDİYESİ OLARAK GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ.

BURSA- Yıldırım Belediyesi, ders çalışma ve araştırma imkânı sunduğu uyumayan kütüphaneler ile sınavlara hazırlanan gençlerin yanında.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yıl boyunca kütüphanede ders çalışıp üniversiteye yerleşen öğrencilerle bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz, üniversiteyi kazanan gençleri tebrik edip tecrübe paylaşımında bulundu.

Yıldırım Belediyesi tarafından yapılan Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, sınavlara hazırlanan gençlerin buluşma noktası oldu. Sadece Yıldırımlılara değil Bursa’nın diğer ilçelerinden gelen misafirlere de hizmet veren kütüphaneye ayda ortalama 10 bin kişi giriş yapıyor.

GENÇLER ÇOK SEVDİ

Eğitim hayatlarında en büyük destekçiniz önce aileniz sonra biziz diyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Belediyeler genelde şehrin imarı ile ilgilenirler ama bizim şehir deyince aklımıza insanımızın kendisi ve gençlerimiz geliyor. Bu dönemde Yıldırım’a, uyumayan kütüphaneler kazandırdık. Kütüphanelerimiz açıldığı günden bu yana sınavlara hazırlanan gençlerimizin uğrak noktası oldu. Gençlerimizin hedeflerine ve hayallerine kavuşmaları noktasında destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ