Demokrat Zafer

Yıldırım’lı Öğrencilerden Kardeşlik Köprüsü

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Keles Baraklı İlköğretim Okulu’na kardeşlik köprüsü

Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/A Pazarlama ve Perakende alanı öğrencileri Kardeş Okul Projesi kapsamında Keles ilçesindeki Baraklı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

İngilizce öğretmeni Güner Pala koordinatörlüğünde yürütülen çalışmada, lise öğrencileri kardeş okul öğrencileri için kıyafet, ayakkabı ve okuma setinden oluşan paketler hazırladılar.

Proje kapsamında ziyaret gerçekleştirilen Baraklı İlköğretim Okulu’nda kendileri için hazırlanan paketleri gören öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Kardeş Okul Projelerinin okulları adına çok önemli olduğunu dile getiren Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz, “Okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen her projeyi destekliyoruz. Kardeş Okul Projesi senelerdir gerçekleştirdiğimiz, pek çok farklı okul ile kardeşlik köprüsü kurduğumuz bir proje. Bu projeler ile amacımız, öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını pekiştirmektir. Proje Koordinatörü Güner Pala’yı ve görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Proje Koordinatörü Güner Pala ise  “Kardeş Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde Okulumuz ve Keles Baraklı İlköğretim Okulu arasında bir kardeşlik köprüsü inşa ettik. Öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizin amacına ulaşmasından dolayı çok mutluyuz. Bizleri daima destekleyen başta okul müdürümüz Ömer Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında projede yer alan lise öğrencileri ile çocuklar futbol ve mangala gibi oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdi.

Etkinliğin sonunda Keles Baraklı İlköğretim Okulu öğrencileri de liseli abi ve ablaları için hazırladıkları hediye paketlerini verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ