Demokrat Zafer

GÖNÜLLERİ FETHEDİP OSMANGAZİ’YE BAŞKAN OLAN EVİMİN KÜÇÜK OĞLU ERKAN AYDIN.

Geçmiş dönem PM Üyesi Güler Buğday makalesinde;

Her zaman yazmış ve anlatmışımdır; halka en güzel dokunan, güler yüzü ve samimiyeti ile her kesimde kabul gören Erkan Aydın hak ettiği başarıya ulaştı.
Üstelik tüm etik değerlere uyarak ne kimsenin önünü kesti, ne karalama ve dedikodularla rakip eksiltti.
Her zaman çalışkanlığı, dürüstlüğü ve insanların düğününde, kıvancında yanında, ölümünde, zor gününde ve hastalığında yanlarında olup gönülleri kazandı.
Erkan Aydın, tüm kesimlerce güvenilen, halkın vekili bir siyasetçi olarak iki dönem milletvekilliği yaptı.
Çok genç yaştan itibaren siyasette ve “DAĞ DER” gibi zorlu coğrafyanın temsilcisi derneklerde görev alıp başarılı bir başkanlık yaptı.
Benim evimin küçük oğlu sevgili Erkan Aydın, kendisi siyasette başarılı olduğu kadar örnek aile yapısıyla da tüm başarıları hak etmiştir.
Tüm aile bireyleri de; öğretmen annesi Meral Aydın, mimar ve üniversitede öğretim görevlisi olan eşi Nadire Aydın’da kendisi kadar toplumsal olaylara duyarlı, sol/sosyal demokrasiye inançlı insanlardır.
Tüm aile bireyleri, ait oldukları CHP’nin başarısı için çalışan, şımarmayan, lüks ve şatafattan kaçan ve kendilerine emek veren tüm dostlarına ve yoldaşlarına da saygılı örnek insanlardır.
Bu yazdıklarıma yıllardır tanıklık ettiğim için hak teslimi anlamında yazıyorum.
Ülkemizdeki birçok ilden büyük olan Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın, en önemlisi tartışılmadan ve rakip siyasi partilerden bile onay alan bir başkan olarak görevi de usulüne uygun olarak devraldı.
Birçok aksamanın olduğu ve tüm AKP belediyelerinde adeta talan mantığı işle harcamalar yapılıp borç bırakılırken Erkan Aydın bu konuyu istismar etmedi.
Erkan Aydın iler adeta Osmangazi’de çifte bayram yaşandı.
İnanması çok zor ama senelerce sağa hizmet eden, hatta içlerinde sola düşman olup siyasi katliam yapan faşistleri baş tacı yapıp paylaşan yazan çizen takımının da kısa sürede takdirini kazandı!!!!!
Daha fazla uzatmadan şunu belirtmek isterim ki bu samimi tavırlar, kirlenmemiş ve şaibeye bulaşmamış yaşam tarzı ve gelenek, göreneklere bağlılığı ile gerçek bir halk adamı olduğunu kanıtlamıştır.
Erkan Aydın ile Osmangazi’liler gerçekten GÜLECEK ve CHP’ye de GÜVENECEKLER:
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, aylardır yaşamadığım sağlık sorunu kalmadı.
İnanılmaz acılar çekiyorum.
Bu gün ciddi ve riskli bir ameliyat geçireceğim.
Sağ olsun tüm dost yoldaş ve canlarım ve örgütümüzdeki en sade üyeden en üst düzeyde görev yapan yönetici ve başkanlarımızda bana inanılmaz güzel ve özel destek oluyorlar.
Tabi en başta da benim kıymetli ve duyarlı manevi evlatlarım var.
Bana evlat olmuş ama siyasette bazen ayrı düşülür öyle olmuş birçok yoldaşımda bu süreçte bana aynı duyarlılıkla yaklaşıp, arayarak ve yazarak destek oldular.
Yıllardır herkesin çalışkanlığına, dürüstlüğüne ve ülkenin neresinde olursa olsun mağdurların sesi soluğu olup mücadele eden, alnının teri ve kendi emeği ile seçilip örnek olan ve benim yüreğimde sevgimle büyüttüğüm evladım, kıymetlim ve vaz geçilmezim olarak Toprak Adam Orhan Sarıbal’ın bana verdiği güç ve desteği söylememek haksızlık olurdu.
Ayrıca bu zor süreçte beni asla yalnız bırakmayan, Turgay Erdem, geçen dönem milletvekilimiz Prof. Yüksel Özkan’ında kıymeti bilinmelidir.
Tabii ki, yılların dostluğu, sevgi ve saygısı ile Bursa’nın yüzünü güldürüp karanlığa ışık olan Mustafa Bozbey’i ve Nilüfere başkan olan yoldaşım Şadi Özdemir’in de ilgi ve desteklerini unutmayacağım.
Kimse yanlış anlamasın Erkan Aydın’ı yazarken birkaç siyasetçimizi de yazdım.
Yoksa öyle dostlarım bu konuda ve bu zorlu süreçte bana sahip çıktılar ki, ben benden vazgeçtim ama onlar hiçbir koşulda benden asla vazgeçmediler.
Bana her zaman özel bir ilgi ile bakan en başta herkese adeta kurtarıcı bir melek olan Medicana Hastanesi Başhekimi Neşe Tunalılar olmak üzere tüm görevlilerin ve hekimlerinde ilgisi ve bana verdikleri güvenle bu gün bu zorlu ameliyatı olacağım.
İşte bu zorlu süreçte ve başkan seçildikten sonra en yoğun günlerini yaşamasına karşın sevgili Erkan Aydın ve ailesi benden asla vazgeçmediler.
Dün kapı çaldığında elinde çiçeği ile kendisini kapıda görünce çok mutlu oldum.
Her zamanki gibi samimi, içten ve mütevazılığı ile moral verip mutlaka iyileşeceğimi ve yine yazarak, anlatarak ve kim hata veya yanlış yaparsa yapsın onları uyararak ablalık, annelik ve yoldaşlık görevimi yapacağımı anlatıp destek verdi.
SON NOT:
Sevgili evimin küçük oğlu Erkan Aydın’ın ziyaretini yazarken kısada olsa birkaç ismi anarak teşekkürlerimi onlara ve tüm dostlarıma buradan iletmek istedim.
Tüm operasyonlarda risk vardır.
Benimki biraz daha zor ve riskli ama bu kadar hayır dua alınca bende karar verdim iyileşmeye.
Ancak yine de bu yazımı bir helalleşme olarak düşünebilirsiniz.
Tek talebim iyilikten, yardımlaşmadan, dostluktan ve sol/sosyal demokrasiden ayrılmadan sevgi, saygı içinde onurlu yurttaşlar olarak yaşanması ve halkımıza örnek hizmetlerin yapılmasıdır.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ