Demokrat Zafer

YENİŞEHİR HAVALİMANI YOLCU TAŞIMACILIĞINA KAPATILIYOR!

“Bursa, Türkiye’nin en önemli sanayi, ticaret ve turizm merkezlerinin başında geliyor. Bizler İYİ Parti olarak yıllardır Yenişehir Havalimanının işler hale gelmesi için birçok kez açıklamalarda bulunduk.” isyan İYİ Parti Yenişehir Teşkilatı’ndan. İlçe Başkanı Ercan Özel; ” Geçmiş dönemlerde ki girişimcilerimiz sonucu iptal edilen seferlerin tekrar başlaması halkımız tarafından biliniyor. Öncesinde aldığımız bilgiler ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Bursa Yenişehir Havalimanı Müdürü Sayın Bülent Zerey’e bugün yaptığımız ziyaret sonucunda, Yenişehir Havalimanından 2 Nisan 2022 itibari ile tüm yolcu seferlerinin THY tarafından iptal edildiğini öğrenmek bizlerde büyük bir şaşkınlık oluşturdu. Bu gelişme sonrası Yenişehir Havalimanında görev yapan yaklaşık 400 personelin, işten çıkartılması yada farklı havalimanlarına gönderilmesi endişesi Havalimanı çalışanları ile yaptığım görüşmede öğrendiğim ayrı bir konu idi.” dedi.
YENİŞEHİR GÖZDEN ÇIKARILAMAZ!
“Geçen yıl Mayıs ayı itibari Yenişehir’den direk olarak yolcu uçuşu yapılan Erzurum, Trabzon ve Muş seferlerinin kaldırılmasının mantıklı bir izahı yoktur. Yıllardır Yenişehir Havalimanının yolcu sayısı anlamında rekor uçuşlar gerçekleştirdiği bilinirken ve defalarca bu tarzda haberler yapılmışken, Yenisehir’den yolcu taşımacılığının sonlandırılması kabul edilebilir değildir. Bizler yurtdışına uçuşlar beklerken iç hatlar da farklı illere yeni seferler koyulmasını arzu ederken, Yenişehir Havalimanından yolcu taşımacılığının kaldırılması ilçemizin nasıl gözden çıkarıldığına açık bir delildir.”
HEP BİRLİKTE BU YANLIŞA DUR DİYELİM!
“İYİ Parti olarak bizler hükümetin Türk Hava Yolları eliyle almış olduğu bu yanlış karardan bir an önce dönmesinin Bursamız ve Yenişehirimiz için yararlı olacağını belirtiyor. Bu anlamda Bursa’da ki tüm yetki sahiplerini, siyasi partileri, sanayici ve işadamlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve hemşehri derneklerini bu kararı geri çektirmek için birlikte hareket etmeye davet ediyorum.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ