Demokrat Zafer

Çevreci üretim yapan firma, Barcelona Textil Expo 2021’e katıldı

Fabalgo Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celalettin Kayahan, “Üst segment kadın giyiminde spor kıyafetler ürettiğimiz Louxilol markamız ile Barcelona Textil Expo 2021’de yerimizi aldık”  dedi.

Çevre dostu kumaşlar üreten Fabalgo Tekstil’in üst segment kadın giyiminde spor kıyafetler üreten Louxilol markası, 10-12 Kasım tarihleri arasında Barcelona’da gerçekleşen Barcelona Textil Expo 2021’e katıldı.

Ürünlerinin büyük bir kısmını geri dönüştürülmüş kumaşlardan ürettiklerini belirten Fabalgo Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celalettin Kayahan, “Tekstil ve pet şişe atıklarını geri dönüştürerek ürettiğimiz kadın sports ve active giyim taytlar, tshirtler,  yağmurluklar gibi geniş ürün yelpazemizle Barcelona Textil Expo 2021’de yerimizi aldık” şeklinde konuştu.

Kayahan, organizatörün ilk fuarı olmasına rağmen gayet başarılı olduğunu kaydederek, fuarın yoğun katılımla gerçekleştiğini söyledi.

Louxilol markasının da fuarda yoğun ilgi gördüğünü ifade eden Kayahan, “Müşterilerden olumlu tepkiler aldık ve şu anda sipariş ve numuneler için görüşme aşamasındayız.” dedi.

Louxilol, 1-3 Aralık’ta gerçekleşecek Fast Textile 21 Varşova Fuarı’na da katılmaya hazırlanıyor.

Hollanda ve Belçika’ya ihracat yapılıyor

Kayahan, ihracat için gerekli alt yapıyı oluşturduklarını söyleyerek, “Yeni bir markayız fakat güzel yol kat ettiğimizi söyleyebilirim. Şu anda Hollanda ve Belçika’da bazı multibrandlerde varız” ifadelerini kullandı.

Şu an sadece online satış yaptıklarını ancak yakın gelecekte mağazalaşmayı da planladıklarını ifade eden Kayahan,  şunları kaydetti:

“Yarattığımız markamızın öncelikli amacı kadın giyimi denildiğinde akla gelen ilk firmalardan birisi olmak. Misyonumuz her zaman dile getirdiğimiz çevresel sorunlara daha duyarlı bir marka oluşturmak. Vizyonumuz ise ismimizi gelecekte global bir marka haline getirmek. Hedefimiz tamamen yerli üretim yapan markamızın tüm dünyada bilinirliğini sağlamak.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ