Demokrat Zafer

Bursalı Güzeller DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır’la Birlikte!

Bursa da düzenlenecek olan Miss Koza Güzellik ve gelinlik yarışmasında podyuma çıkacak olan 15 mankenden 6 ‘sı DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır’ı Çarşamba’da  bulunan ofisinde ziyaret ettiler. Seskır’ı ziyarete gelen güzeller tek tek kendilerini Başkan Mehmet Seskır’a tanıttılar. İlçe Başkanı  Seskır genç mankenlere hitaben kısaca şunları söyledi ”Sizler Z kuşağının en güzel çiçeklerisiniz her birinize 10 puan veririm çünkü hepiniz çok güzelsiniz. İnanıyorum ki iler ki hayatınızda çok başarılı ve ülkesine faydalı işler yapan bireyler olacaksınız.”

18 Aralık Cumartesi gecesi  Arena Davet Grand salonda gerçekleşecek olan yarışmaya birbirinden güzel 15 genç kız katılacak. Birbirleriyle güzellik ve zerafetleriyle yarışacak olan Miss Koza Of Turkey yarışmacıları birinci seçilebilmek için oldukça zorlanacağa benziyor.

Final günü kaftan, abiye ve  gelinlik defilesi ile podyumda boy gösterecek olan yarışmacılar; Mehmet Seskır,Süleyman Erdem, Levent Demirci, Gülsüm Anafarta, Emel Kanberoğlu, Filiz Yılmaz, Seda Karasu, Nihal Kaçan, Erdal Çelebi, Müjgan Günak, Büsra Aydoğdu, Necati Kutlucan ve Hakan Türkyılmaz’dan oluşan jüri heyetinin karşısına çıkacak. Yarışma öncesinde 3 günlük bir kampa girecek olan güzeller, kamp süresince  beden dili ve diksiyon koreografi dersleri de  alacak.

Yarışmada 1. seçilen güzel, yurt dışında düzenlenecek olan güzellik yarışmasına gönderilecek. 2.ve 3. güzel ise yakın bir zamanda çekilecek bir dizide oynama şansını kazanacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ