Demokrat Zafer

CHP’nin sosyal belediyeciliğini Osmangazi’de göstereceğiz.

31 Mart yerel seçimlerinde başkan seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mazbatasını aldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını aldı

Bursa’da 31 Mart yerel seçimleri sonucunda kazanan belediye başkanları mazbatalarını almaya devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı seçilen Erkan Aydın, BUSKİ’nin önünde mazbatasını teslim aldı.

Gerçekleştirilen mazbata alım törenine CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve çok sayıda Bursalı vatandaş katıldı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

BUSKİ’nin önünde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbatasını alırken çok sayıda Bursalı, başkanı yalnız bırakmadı. Başkan Aydın’ın mazbata alma töreni yoğun ilgi gördü.



“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ GÖSTERECEĞİZ”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın mazbata alımı sonrası söz aldı. Aydın, “Zafer, benimdir diyenlerindir. Başarı ise başaracağım diye çıkıp sonunda başaranlarınındır. Osmangazi’nin kuruluşundan sonra ilk defa CHP başarı kazanmıştır. Bu bayrağı 31 Mart’ta hep birlikte diktik. Başka ilçe başkanımıza, örgütümüze, kadın kollarımıza, milletvekillerimize, belediye üyesi adaylarımıza, sandıklarımızı koruyan sandık görevlilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. CHP’nin sosyal belelediyeciliğini Osmangazi’de göstereceğiz. Osmangazi kazanılmaz diyenlere inat inandık ve inancımızın sonrasında başardık. Bundan sonrada daha çok çalışıp, daha az dinlenerekz yurttaşlarımızın sorunlarına kulak vererek Osmangazi’nin yüzünü gülümseteceğiz. Nilüfer’i rahatlatacağız. Şadi bakanım sahadayken beni arıyor diyor ki, burada senin hep seçmenin var gençler burada. Ben de ona broşürlerimi verdim dağıtması için. Bu görev bizim boynumuzun borcu. Birkte başardık bundan sonrada birlikte çalışıp birlikte sorunları çözeceğiz” dedi.

“BURSA’DA TARİH YAZACAĞIMIZA İNANDIK”

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ardından söz aldı. Çelikten, “31 Mart seçimlerinde özellikle yönetim kurulu arkadaşlarımızın içinde gerçekten sabahlara kadar uyumayan arkadaşlarımız var. Kadın kollarımız, Osmangazi hemşerilerimiz, Erkan Aydın’la Osmangazi değişsin diyenler, sandık müşahitlerimize her birine tek tek teşekkür ederim. Bir inancımız var.  Biz bu yola çıkarken önce inandık. Bursa’da tarih yazacağımıza inandık. Bu partinin bayrağı bundan sonra Osmangazi’de inmeyecek” diye belirtti.

MECLİS ÜYELERİNE MAZBATA TAKDİM EDİLDİ

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten’in konuşması ardından Osmangazi Meclis Üyelerine mazbataları takdim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ