Demokrat Zafer

ÇABA, YILMAZ MORGÜL’ÜN DİKKATİNİ ÇEKTİ!

Sahnelerin sevilen dev sesi Yılmaz Morgül, ünlü solist Çaba’yı sahnesine davet etti.
“Nefes, Nankörsün, Armağan, Alaçatı, Baba, Kibrit, Sevdan Vurmuş Bir Kere” adlı ard arda çıkardığı şarkıları ile adeta bir arı gibi çalışan, bugünlerde yeni şarkısı “Kar”ın heyecanını yaşayan ve müzik piyasasındaki yerini sağlamlaştıran Çaba, geçtiğimiz günlerde Ankara’daki bir mekanda sahne alan Yılmaz Morgül’ün daveti ile sahneye çıktı. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da düzenlenen bir ödül töreninde şarkı söyleyen 10’larca solist arasından Çaba’yı gören, ses rengini ve bestelerini beğenen Yılmaz Morgül, genç şarkıya destek olmak istedi. Onca kişi arasından Çaba’nın dikkat çekmesi ise ne kadar marifetli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Morgül’ün sahnesine çıkarak, “Haydi Söyle” isimli Tatlıses’in klasik eserini seslendiren Çaba, uzun süre ayakta alkışlandı.
Konser sonrasında kuliste bir araya gelen ikili, dakikalarca sohbet etti. Konsere dair yaptığı paylaşımla hayranlarına seslenen Çaba, “Alkışlarınız dünyanın en güzel duygularından. Değerli ağabeyim Yılmaz Morgül iyi ki varsın. İyi ki tanıdım seni. Hayat seninle güzel” dedi.
Sevenleri ise taze şarkıcıya yorum yapmaktan kaçınmadı: “Yolun çok açık Çaba, her zaman yanındayız. Yılmaz Morgül bile yeteneğini fark etmiş. Helal olsun Yılmaz Bey’e.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ