Demokrat Zafer

DS 7 VE DS 9, PARİS MODA HAFTASI’NIN RESMİ OTOMOBİLLERİ OLDU!

DS 7 E-TENSE VE DS 9 E-TENSE, PARİS MODA HAFTASI HAUTE COUTURE DEFİLELERİNDE ÖZEL DAVETLİLERE EŞLİK EDECEK!

DS 7 VE DS 9, PARİS MODA HAFTASI’NIN RESMİ OTOMOBİLLERİ oldu!

2019’dan beri Paris Moda Haftası’nın ortağı olan DS Automobiles, tüm Haute Couture ve Moda Federasyonu davetlilerinin defile etkinliklerine ulaşımlarını sağlamak için E-TENSE şarj edilebilir DS 7 ve DS 9 filosunu kullanıma sunacak.

Paris Moda Haftası’nın 2019’dan beri ortağı olan DS Automobiles, Haute Couture ve Moda Federasyonu konuklarını defileden defileye götürmek için tümü E-TENSE şarj edilebilir versiyon olarak sunulan DS 7 ve DS 9 filosuyla bu özel etkinliğe destek verecek.  DS Automobiles, bilgi-eğlence sistemi IRIS SYSTEM’e dahil edilen ChatGPT ile birlikte sıfır emisyonlu şık bir sürüş deneyimi yaşatmak için, gazetecilere, fenomenlere ve yeteneklere, Paris sokaklarında eşlik etmek üzere DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE modellerinden oluşan özel bir filoyu kullanıma sunuyor. Şarj edilebilir hibrit aktarma organlarıyla donatılan DS 7 E-TENSE ve DS 9 E-TENSE, Fransız lüksü ile yenilikçi teknolojinin mükemmel birleşimini temsil ediyor.

Elektrik enerjisine geçiş, 2019’dan bu yana satılan yüzde 100 elektrikli ürün yelpazesiyle DS Automobiles’in stratejisinin merkezinde yer almaya devam ediyor. Yüzde 100 elektrikli Yeni DS 3 E-TENSE’ten 360 beygir gücündeki şarj edilebilir hibrit teknolojisine sahip DS 9 E-TENSE’e kadar her model, markanın sürdürülebilir mobiliteye olan bağlılığını temsil ediyor. 2024’ten itibaren tüm yeni modellerini yüzde 100 elektrikli olarak tasarlayacak olan DS Automobiles, böylece enerji dönüşümüne olan bağlılığının altını çiziyor.

DS Automobiles ile moda dünyası arasında yakın bağlantılar bulunuyor. DS Automobiles modellerinde yer alan inci dikişleri, Clous de Paris işlemeleri ve saat kayışı tasarımlı koltuk döşemeleri gibi benzersiz özellikler özellikle yaratıcı ve yenilikçi tasarım çevrelerinde yankı uyandırıyor. DS Automobiles, Paris Moda Haftası için, dış ortam koşullarına ve bakılan açıya göre değişken etkiye sahip rengin kullanıldığı DS 9 da dahil olmak üzere birkaç sürpriz hazırladı. Paris Moda Haftasında Erkek Modası Sonbahar/Kış 2024-2025 defilelerini takip eden Haute Couture İlkbahar/Yaz defileleri ve ardından Kadın Modası Sonbahar/Kış 2024-2025 defileleri düzenlenecek.

DS AUTOMOBILES hakkında

Avant-garde ruhuyla hareket eden, olağanüstü bir mirasla desteklenen ve 2014 yılında kurulan DS Automobiles, Fransız seyahat sanatını somutlaştırmayı hedefliyor. Olağanüstü ürünler, göze çarpan Fransız lüks bilgi birikimi ve bir dizi kişiye özel hizmetle birleşen DS Automobiles, her yolculuktan önce, yolculuk sırasında ve sonrasında benzersiz bir deneyim sunuyor. Öne çıkmak isteyen, dünyayı dolaşmak ve her anın tadını çıkarmak isteyen müşteriler için tasarlanan DS modelleri, zarafet ve teknolojiyi bir araya getiriyor. DS 3, DS 4, DS 7 ve DS 9 ile DS Automobiles geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2015’te Formula E’ye girişinden bu yana, 2019 ve 2020’de çifte Takım ve Sürücü Şampiyonluğu da dahil olmak üzere çok sayıda rekoru bulunan DS Automobiles, halihazırda her bir modelinin elektriklenmiş bir versiyonunu sunarak elektriklenmenin en ileri noktasında yer alıyor. E-TENSE etiketi altında DS Automobiles, hem %100 elektrikli hem de 360 beygir gücüne kadar 4×4 teknolojisiyle şarj edilebilir hibrit sunuyor. 2024’ten itibaren DS Automobiles tarafından piyasaya sürülen her yeni model %100 elektrikli olacak. DS Automobiles, müşterileri için benzersiz marka deneyimine yönelik özel hizmet programı olan “ONLY YOU, DS Deneyimi” programını da hazırladı. 41 ülkede faaliyet gösteren DS Automobiles markası, dünya genelinde 450 DS STORE’dan oluşan ve sürekli gelişen özel bir dağıtım ağı oluşturdu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ