Demokrat Zafer

Masadan Kalkan Taraf Olmayız!

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı 3 olağan kongresini gerçekleştirdi. Cemil Meriç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye partinin Gurup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. İsmail Tatlıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, GİK üyesi Hasan Toktaş, GİK üyesi Kübra Dursun, Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, partinin Bursa İlçe Başkanlarıyla il ve ilçe yöneticileri katıldı. Tek listeyle gerçekleşen kongrede mevcut İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve listesi güven tazeledi.

Kongrede konuşan Tatlıoğlu, partinin kuruluşundan bugüne geçtikleri süreçten bahsettikten sonra iktidar değişimine az kaldığını, altılı masaya güvenilmesi gerektiğini; İYİ Partinin asla masadan kalkan taraf olmayacağına herkesin emin olması gerektiğini söyledi.

Erozan: İYİ Parti Masadan Kalkan Taraf Olmaz!

Daha sonra kürsüye çıkan  Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, hükümetin politikalarının ülkeyi getirdiği uçurumdan kurtuluş yolu İYİ Partidir diyerek, “muhtemelen rezervi eksi yüz milyar dolar olan bir merkez bankası devralınacak. Anlayacağınız hazinesi ve devlet kurumları ile bir enkaz bırakacaklar. Bu süreçte İYİ Parti halkın refaha çıkış umudu olmuştur. Altılı masada gerçekleştirilen çalışmalar da gayet güzel bir noktaya geldi. İktidarı kaybettiğini görenler halka korku vermek için altılı masa ile ilgili doğru olmayan şeyler söylüyorlar; herkes emin olsun ki İYİ Parti masadan en son kalkan taraf olmayacak, İYİ Parti herkes kalksa da masada  oturan tek parti olacaktır” dedi.

İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve GİK üyesi Hasan Toktaş konuşmalarında hükümetin Bursa içindeki fiyasko ve başarısızlıklarına atıfta bulunarak, yerelde ve genelde bu sorunu İYİ Parti yönetimlerinin çözeceğini söylediler.

Ertuğrul Yavuz: Gemlik merkezi yönetim tarafından unutuldu mu?

Söz alan Ertuğrul Yavuz Gemlik’in sorunları ve partisinin çalışmalarına değindikten sonra sözü Gemlik’in ihtiyaçlarına getirdi. TOGG’UN er ya da geç faaliyete geçeceğini söyleyen Yavuz, “bir yanda TOGG, bir yanda serbest bölgesi, öte tarafta çok güçlü sanayi tesisleri ve hacmi yüksek limanları ile Gemlik sizce de bazı şeyleri hak etmiyor mu? Gemlik’e tren gelmelidir, Gemlik’in ana yolları artırılmalıdır, Gemlik’in alt yapısına yatırım yapılmalıdır. Belediye yönetimimizin samimi duygularla yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları merkezi yönetim tarafından desteklenmelidir; Gemlik ülkesine kattıklarıyla bunları hak etmektedir,” dedi.

Ertuğrul Yavuz yeni yönetim listesinde pek çok yeni isme yer verirken, yakın zaman önce Gelecek Partisi Gemlik İlçe Başkanlığından istifa eden Funda Ergün de, İyi Parti’ye katılarak yönetimde yer aldı.

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatı yönetimi şu isimlerden oluştu: “İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz; yönetim kurulu Mustafa Kemal Döngel, Murat Bayram, Murat Seymen, Mustafa Altuntaş, Ahmet Çelik, Erol Çelebi, Lale Kiriş, Nermin Canbaz, Abdulaziz Demirci, Funda Ergün, Oğuzhan Güneş, Ela Köksal, Ejder Güneş, İlknur Kayabaş, Nurşen Duru Dinç, Nurgül Gürpınar, Kenan Çalım, Recai Dinç, İdris Ay, Hüseyin Arkın, Ali Berker Akıncı, Halit Seymen, İbrahim Selman Şuşoğlu, Mehmet Emin Akyol, Bülent Gürler, Mehmet Öğüt, Gürhan Kırmızıay, Fatih Yıldız, Serkan Esen, Muazzez Akşen, Halil Çelebi, Reşat Yedikardaşlar”.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ