Demokrat Zafer

DEMOKRATLAR DÜĞÜNDE! “Mutlulukları ve Aşkları Daim Olsun!”

Demokrat Partiler mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar! Cumhuriyet Bayramı’nda Atatürk anıtına çelenk koyma töreni sonrası aynı akşam İl Yönetim Kurulu Üyesi Ece Bil’in nişanına katılan İl ve İlçe Yönetimleri ailelerin yanında mutluluklarının şahitliğine imza attı. İş insanı Firuzan & Tuncay Eren çiftinin bir fabrikanın teknik kadro tepe yöneticisi oğlu Furkan ile Demokratların her kademesinde görev alan iş insanı Cüneyt Bil’in kızı Ece Bil’in Yüksek İhtisas Kavşağı Doruk Hastanesi yanı Yağmur Teras’ta gerçekleşen nişanını DP İl Başkanı Çağrı Kaplan gerçekleştirdi.

Baba Cüneyt Bil; “Mutluluğumuzda bizleri yalnız bırakmayan Başkanımız sayın Çağrı Kaplan’ın şahsında tüm yöneticilerimizden Allah razı olsun.” dedi.

İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Bil & Eren çiftinin mutluluğunun devri daim olmasını dileriz. Bu günler çok zor zamanlar. Ekonomik durgunluğun tavan yaptığı bu karanlık günlerde biz mululuklara değil maalesef ayrılıkları daha fazla duyuyoruz. İki gencin hayatlarını birleştirmesinin maliyetinin 300 ila 600 bin olduğu düşünüldüğünde ailelere düşen ağır sorumlulukta daha fazla hissedilir. Devlet diyor ki; genler evlenecekseniz 30 yıl eşya ve çeyize borçlanacaksınız! Demokrat kadrolar milletimize vurulan prangaları sökmeye söz vermiştir. Vatandaşımızı kaderine terk etmeyeceğiz!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ