Demokrat Zafer

Bursa’mızın ve ülkemizin tüm sorunlarını çözmek adına yola çıktık!

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kaldı. İYİ Parti Bursa’da da aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Av. Levent Çelik İYİ Parti Bursa İl Binası’nda aday adaylığını açıkladı.

Haber: Ebru Taşdemir    enbursa.com 

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Bursa’da Milletvekili Aday Adaylığı açıklamaları peş peşe devam ediyor.

Adaylık başvurularının son bulmasıyla birlikte hız kazanan adaylık açıklamaları İYİ Parti Bursa İl Binasında gerçekleştiriliyor.

Avukat Levent Çelik İYİ Parti Bursa İl Binası’nın önünde toplanan kalabalığa milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Partililerin yüksek katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında Çelik, şunları söyledi:

“Bursa’da ürettik, Bursa’da tükettik. Bursa’ya hizmet ettik. Değerli hemşerilerim, 25 yıldır Bursa’da hukuk alanında adaletin tecellisi alanında büyük hizmetlerimiz oldu. Hepinizin bildiği gibi Bursa’da birçok sivil toplum örgütünde bizzat bulunduk, emek verdik. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin emrinde olmak Bursa’mızın ve ülkemizin tüm sorunlarını çözmek adına karar verdik, yola çıktık. Sizlere güveniyoruz. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş depreminde 50 bin insanımız şehit oldu. 112 bin de yaralımız var. Bu süreçte maalesef Kızılay’ımız ve AFAD’ımız sınıfta kalmıştır. Çünkü bu güzide kurumlar iktidarın arka bahçesi olmuş. Bu milletin haklı bir eleştirisi vardır. İnsanlarımız orada can çekişirken bizim göz bebeğimiz olan polis ve asker teşkilatımız maalesef bir günden sonra sahaya inmiştir. Orada vatandaşlarımız enkaz altında “İmdat! Devlet nerede? Millet nerede askerimiz, polisimiz nerede?” diye inim inim inlerken, birileri bu yardımı esirgemişlerdir bizden. Bunun hesabı bu dünyada da sorulur, öteki dünyada da sorulur. Değerli dostlarım vekilliğe nasip olur da seçilirsek mecliste uyumak, parmak kaldırıp indirmek, dokunulmazlık için istemiyorum. Ben vekil seçildikten sonra telefon değiştiren vekillerden de olmayacağım. Ben siyaseti ünlü olmak, tanınmak, eş, dost, akrabayı kayırmak, onları makam mevki sahibi yapmak için de istemiyorum. Durmadan, yorulmadan, yılmadan Bursa’mız ve ülkemiz için çalışmak için istiyorum. Beklemeden, gecikmeden ve asla ihanet etmeden milletimizin her verdiği her bir ferdiyle kucaklaşmak istiyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ