Demokrat Zafer

Şefika Keskin: Sonsuza Dek Cumhuriyet,Sonsuza Dek Atatürk !

Türkiye Değişim Partisi Genel Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefika Keskin Cumhuriyet Bayramı sebebiyle mesaj yayınladı. Keskin yayınladığı mesajda duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti : Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 99. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ile başlayan bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi; büyük bir azim, inanç ve kararlılıkla yürütülmüş, her türlü zorluğa rağmen eşi benzeri görülmeyen büyük bir zafer kazanılmıştır. Milli bir ruh ile kazanılan İstiklal Harbi’mizin varış noktası da Türkiye Cumhuriyeti olmuştur. Cumhuriyet, bizim için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi, toplumsal ve siyasal değişim projesidir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir.

Bu ülkenin fertleri olarak, atalarımızın emaneti olan bu güzel vatanı ve bağımsızlığımızı daima muhafaza etmek, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak, Türkiye’yi dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için el ve gönül birliği halinde çalışmak bu cennet misali ülkeyi bizlere armağan eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzdur. Cumhuriyet hürriyet demektir. Cumhuriyet özgürlük demektir. İnsanca hakça yaşamak demektir.

Tam bağımsız Türkiye için Atamızın emanetini bugün 99. yılında ve gelecek 100.yilda ve nice yüzyıllarda sonsuza dek yaşayacak enanetimizi ve tüm kazanımlarını koruyacak ve uygulayacağız . Sonunda da Büyük Atatürkümüze tüm gazi ve şehitlerimize sonsuz sevgi ,saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz ..”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ