Demokrat Zafer

MAHMUT DEDE YENİDEN ADAYIZ DEDİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Değerli Üyelerimiz, Sevgili İznikli Hemşehrilerimiz;

İznik Ticaret ve Sanayi Odamızın 7. Olağan Genel Kurulu 01 Ekim 2022 Cumartesi tarihinde yapılacaktır.

İlçemiz ekonomisinin yapı taşlarını oluşturan, sanayi, üretim, imalat, finans ve hizmet sektöründe önemli işlere imza atan, istihdam yaratan, katma değer sağlayan İznik Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerinden aldığımız güç ve enerji ile, bu güne kadar oda meclisimizde görev alan tüm arkadaşlarımız ile birlikte bir çok önemli çalışmaya imza attık.

Üyelerimizin günlük iş ve işlemlerinde onlara kolaylık sağlayacak, bulundukları sektörlerde gelişimlerine katkı sağlamaya yönelik, eğitim, seminer, belgelendirme, bilgilendirme, sorunların raporlanarak yetkili makamlara aktarılması gibi bir çok konuda üyelerimize hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü İznik Ticaret ve Sanayi Odası’nın hepimizin ortak değeri olduğunun farkındayız. Bu değerin farkında olan odamızın kurulmasında ve bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm üyelerimize ve yöneticilerimizede teşekkürü bir borç biliriz.

Bizler, hizmet üretmek için çalışan ve imkanları her zaman zorlayarak en iyisini yapma gayreti içerisinde olan bir anlayış ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Hayalperest yaklaşımlarla değil, gerçekçi yaklaşımlarla ilerleyeceğiz.

Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, kişisel menfaatlerden uzak, tüm üyelerimizin menfaatine olacak işlerin takipçisi olmaya devam etmek istiyoruz.

Odamızı tüm kamu kurum ve kuruluşları nezdinde , çevre Oda ve Borsalar ile merkez TOBB’da da en iyi şekilde temsil ettik ve ilçemize önemli kazanımlar sağladık. Her zaman daha iyiye daha güzele ulaşmak, sizlerden gelen görüş ve önerileri dikkate alarak kendimizi sürekli yenileyerek çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz.

Önümüzdeki dönemde siz değerli üyelerimizin desteğini alarak ;

Özellikle oda üyelerimizin kullanımına kazandıracağımız, sosyal tesisleri ve yeni hizmet binamızı kapsayan projemizi de tamamlayıp hizmete açacağız.

İlçemiz tarımsal üretimine önemli katkı sağlayacak olan meyve suyu entegre tesisi yapımı için başlattığımız çalışmayla, önemli bir eksiğimizi daha kapatmış olacağız.

İlçemiz sanayi bölgesi olmadığından, turizm ve tarım sektörlerinin gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanın içerisinde bizzat yer aldık, bundan sonra da daha etkin bir şekilde bu iki konuya önem vereceğiz.

İnşallah önümüzdeki dönemde , çok daha yaşanabilir, esnafı, çiftçisi, kadınları, gençleri ile her alanda daha mutlu, daha huzurlu refah içerisinde bir İznik hedefimize ulaşacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm üyelerimizi 7. Olağan Genel Kurulumuza bekler saygılar sunarız.

İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ