Demokrat Zafer

MHP; Bu hareket çok ağır bedeller ödedi!

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa, Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Teşkilatı, tüm halkın davetli olduğu, Seçim İletişim Merkezi’nin açılışını Ulubatlı Hasan Bulvarı’nda bulunan binalarında gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen açılışa; MHP Genel Sekreteri ve Bursa 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı İsmet Büyükataman, 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve diğer MHP Bursa Milletvekili adayları, İlçe Başkanları, MHiP Meclis Üyeleri, GİK ve MKK üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen açılışta Bursa 1. bölge 1. Sıra milletvekili adayı İsmet Büyükataman konuşma gerçekleştirdi. Ataman, “14 Mayıs’ta belki de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli seçimini yaşayacağız. Ama bu seçimden hep birlikte başarıyla çıkacağız” dedi.

“YILLIK ŞEREFLİ BİR MÜCADELENİN NEFERLERİYİZ”

Ataman, “Dava arkadaşlarım. Milliyetçi Hareket Partisi‘nin mensupları olarak 54 yıllık şerefli bir mücadelenin bugünkü neferleriyiz. Bu 54 yıllık şerefli mücadelemizde sayın genel başkanımızın da ifadeleri gibi ettikleri gibi sosyal maliyeti en yüksek olan bir hareketin de mensuplarıyız aynı zamanda. Bu hareket çok ağır bedellerle yürüttük. Bu hareket ülkenin birliği, dirliği, bölünmez bütünlüğü bir kardeşlik hukukunun muhafazası uğruna bedel ödemek icap ettiğinde hiç gözünü kırpmadan, üzerine düşeni büyük bir sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getirdi. Bugün de Allah’ın izniyle Türk milliyetçileri olarak bu ülkenin sevdalısı insanları olarak. üzerimize düşen neyse aziz milletimizin bizden bekledikleri ne derse bizden umut ettiği neyse bunları Allah’ın izniyle birlikte yine hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımla açılışı gerçekleştirilen SİM Merkezi için kurban kesildi. Akabinde kurdela kesimi yapılırken söz alan Büyükataman, “Karar ve kader anına yaklaşık 1 ay kaldı. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta ülkemiz için tüm zamanların en önemlisini birlikte gerçekleştireceğiz. Bu seçimin sıradan olmadığını yakından takip ediyoruz. İstiklâl ve istikbalimiz uğruna kapalı kapılar ardında kim, neyin pazarlığını yaparsa yapsın şunu bilsinler. Bu millet feraseti tüm hain plan ile senaryoları elinin tersiyle itecektir. 54 yıllık şerefli mücadelenin devamıyız. Ülkenin sevdalısı olarak milletin umudunu yine hayata geçireceğiz. Barajı aşamayaağımız temennisinde bulunuyorlar. Bizimle uğraşılmaktan vazgeçildiği gün bu hareket, misyonunu tamamlamış demektir. Biz destan yazacağız bilsinler. Hazır olsunlar” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ