Demokrat Zafer

Çekirge Rotaract’tan geleneksel balo Ata Balosu’na görkemli kutlama

Çekirge Rotaract Kulübü’nün geleneksel hale getirdiği Ata Balosu’nun 14.’sü Podyum Davet’te 2440. Bölge Rotaract 1., 2. ve 9. Grup Kulüpleri 2.ortak toplantısı olarak gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören gecede genç rotaractlar Ulu önder Atatürk’ü andı.

Pandemi nedeniyle 2 yıl boyunca online olarak gerçekleştirilen Ata Balosu’nun 14.’sü Podyum Davet’te yapıldı. Çekirge Rotaract Kulübü üyelerinin yanısıra Bursa, Balıkesir ve İzmir’deki bir çok rotaract ve rotary kulübü temsilcileriyle seçkin konukların katıldığı gece, renkli görüntülere sahne oldu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Çekirge Rotaract Kulübü Başkanı Aylin Denizci, bu özel gecede kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederken, 2 yıl aradan sonra Ata Balosu’nu yeniden organize etmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Ata Balosu’nun konuşmacı konuğu olan Atatürk araştırmacısı İlknur Güntürkün Kalıpçı, ‘Atatürk ve Zamansız Kadınlarımız’ sunumunda Cumhuriyet dönemine damga vuran ve yaptıklarıyla dünya tarihine geçen Türk kadınlarını anlattı.

Ardından arp sanatçısı Cansu Öz, konuklar için hazırladığı özel seçkiyi sundu. Dolu dolu geçen balonun finalini ise ÇEK’in ‘Kır Çiçeği projesi bursu ile öğrenimini tamamlayan ve bugün başarılı bir keman virtüözü olan Ceylin Akyıldız yaptı. Genç sanatçı, keman solosuyla konukları adeta coşturdu.

Gece, Çekirge Rotaract Kulübü Başkanı Aylin Denizci ve konukların hep birlikte 14. Ata Balosu için hazırlanan pastayı kesmesiyle son buldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ