Demokrat Zafer

Türker; “Mali müşavirler ile iş birliği yapılması şarttır”

TÜRMOB Genel Başkan Adayı Masum Türker destek oyu istedi Türker; “Mali müşavirler ile iş birliği yapılması şarttır”

Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Masum Türker beraberindeki heyetle birlikte Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek delegasyon üyeleriyle bir araya gelip destek oyu istedi.

15-16 Ekim tarihinde yapılacak olan TÜRMOB’un 24. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri öncesinde ziyaretler gerçekleştiren  Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Masum Türker, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Metin Yalçın, TÜRMOB Yönetim Kurulu Adayı Turgay Kanarya, Balıkesir SMMM Odası Başkanı Ertuğ Aslan, İstanbul SMMM Odası Sekreteri Eren Çekiç, Bağımsız Mali Müşavirler Grubu Başkanı Murat Baş ile birlikte Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ederek delegasyon üyeleriyle bir araya gelip istişarelerde bulundu.

Toplantıda ev sahibi olarak ilk sözü alan Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Hüseyin Halil,  TÜRMOB’da yapılacak olan seçimlerde aday olan Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Masum Türker ve ekibine başarılar dileyerek yeni seçilecek yönetimin mesleğin geleceğine katkı sağlamasını temenni ettiklerini söyledi.

Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Masum Türker ise genel seçimler öncesinde destek oyu istediği meslektaşlarının mesleki sorunlarına değinerek, “Biz hakları yenen bir meslek gurubuyuz.” dedi.  Birlik beraberlik mesajları veren Türker, “Paylaşmak tartışmaya açık olmak önemlidir. Bu konuda her zaman mutabıkız. İşe aşkla sarılmak lazım. “Benim anlayışımda bu seçime girerken hiçbir grubu devre dışı bırakmak sandığa gömmek gibi bir söylemim yok.” diye ifade etti.

“Bütün mesele bizim güçlü olduğumuzu ortaya koymaktır”

Türker, meslektaşların sıkıntılarına yönelik konuşmalarını sürdürürken, “Yükümlülüklerimiz fazla. Başımızı kaldıramıyoruz. Gelirlerimiz artmıyor, yeni iş imkanları doğmuyor. Bu meslekte sıkıntımız geleceğimizi inşa etmiyoruz.  Bütün mesele bizim güçlü olduğumuzu ortaya koymaktır. Biz ekonominin dinamiğiyiz.” dedi.

“Mali müşavirler ile iş birliği yapılması şarttır”

Türkiye Muhasebeciler Denetçiler Platformu TÜRMOB Genel Başkan Adayı YMM Masum Türker, bir zamanlar hükümetin danışmanlık görevini yaptıklarını hatırlatarak, “Devlet enflasyonu kontrol altına almak istiyor. Bu konuda iyi niyetinden şüphemiz yok. Ancak enflasyonun kontrol altına alınabilmesi için ekonominin uygulayıcısı olan mali müşavirler ile iş birliği yapılması şarttır.” dedi.

Toplantı sonunda meslektaşların soru ve görüşleri alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ