Demokrat Zafer

Escobar hareketliliği…

Bursa’da Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’na asılan ‘Yerli ve milli Escobar’ afişini indirmek için olay yerine gelen itfaiye aracı yolda arızalandı. Uzun süre yol ortasında kalan itfaiye aracı yüzünden trafik dururken, diğer sürücüler duruma isyan etti.

Bursa'da trafik kilitlendi! Escobar hareketliliği...

CAN SEZER / BURSADA BUGÜN

Günlerdir Türkiye’nin gündeminde olan ‘Yerli ve milli Escobar‘ afişi Bursa’da ilginç anların yaşanmasına sebep oldu.

Bursa’da Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’na asılan afişi indirmek için olay yerine gelen 3 itfaiye uzun uğraşlar sonucu afişi indirdi. Fakat afişi indiren itfaiye ekiplerinden 1’i parti binasının önünden ayrılırken, tam yola çıkacağı sırada arızalandı. Uzun süre yol ortasında kalan itfaiye nedeniyle trafik dakikalarca durdu. Diğer sürücüler ise yaşanan duruma tepki gösterdi.

İtfaiye aracının arızası giderildikten sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

IŞIL ESGİN’DEN AÇIKLAMA

Olayın arkasından Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin ise yaptığı açıklamada, ”Bizlere savcılıktan yazı getireceklerini söylediler. Saatlerce bekledik ne yazı geldi ne başka bir şey. Sonrasında ise hiç bir hukuki gerekçe olmadan afişimizi kaldırdılar. Buradaki vatandaşların da desteği ile astığımız afişime karşı bu tahammülsüzlüğü kabul etmiyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ