Demokrat Zafer

Dekorasyonunuzu sigortalatabileceğinizi biliyor muydunuz?

Mabedimiz ve yuvamız olan evimizin dekorasyonu ve içinde yaşarken kullandığınız  mobilyalarınız , elektronik cihazlarınız , niş , vitray vb. detayla şekillendirdiğiniz duvarlarınız camlarınız, badana boya , tüm  kıyafetleriniz, çantalarınız , ayakkabılarınız ve saat, yüzük, kolye, takı gibi tüm ziynet eşyalarınızla birlikte, yangın, deprem, terör, hırsızlık, sel-su basması ,dahili su hasarı, komşunuzdan evinize  gelebilecek zararlar veya sizin komşunuza verebileceğiniz zararlar  gibi tüm risklere karşı evinizi sigortalayabileceğinizi, üstelik bu aşamada bir de yıllık kombi bakımı, petek temizliği, klima bakımı, halı yıkama ve koltuk yıkama gibi promosyon hizmetleri yılda 1 kez bu poliçenizden ücretsiz kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? UNiDAD SİGORTA, konut sigorta poliçeniz süresince aynı zamanda 1 yıl boyunca limitsiz çilingir hizmeti ve ambulans ve doktor çağırma hizmetini de ücretsiz olarak sunuyor. Yaşam alanlarımızı yuvaya çeviren detayları ve dekorasyona dair her parçayı çok uygun rakamlara sigorta ettirerek evinize yaptığınız yatırımı garantileyebilmeniz mümkün.
UNiDAD SİGORTA, konut sigortasıyla ilgili insanların kafasında oluşabilecek tüm soruları yanıtlayarak DASK sigortasından farklarını, aslında herkesin neden konut sigortası yaptırması gerektiğine dair tüm detayları mercek altına alıyor. Yaşam alanlarımızı bize ait hissettiren tüm detayları, mobilyalarınızdan tutun da buzdolabınız, çamaşır makinanız, TV, ses sistemi laptop bilgisayarlarınız gibi elektronik cihazlarınıza, varsa hamam, buhar banyosu gibi wellness alanlarınıza Fine Art olarak tanımladığımız sanat eseri tablolarınız ve antikalarınıza kadar evin içinde aklınıza gelecek tüm değerlerinizi sigorta ettirebileceğinizi biliyor musunuz?
Pandemi sonrası değişen birçok şey gibi evlerimizde kalma süremiz arttı ve artık hepimiz evlerimize daha fazla yatırım yapıyor, evde daha fazla vakit geçiriyoruz.
İş yapış biçimimiz de hibrid modele döndüğünden beri haftanın iki günü işe gidiyorsak üç-dört günü, hatta belki daha çok evden çalışıyoruz.
UNiDAD SİGORTA’nın kurucusu Burcu Hatice Büyükoğlu Buran, değerli evlerinizin riskini devralmak adına her detayı düşünerek poliçeleri tasarlıyor.
Yaşadığınız evde kiracı iseniz yangın, deprem, terör, hırsızlık, sel-su basması, dahili su basması, izolasyon eksikliğine karşı sizin eşyalarınızı sigortalarken , evin içinde yaşarken kiracı mali mesuliyet sigortasıyla sizi ev sahibinizle olası davalara karşı korurken, ev sahibi iseniz de hem eviniz tüm bu riskler sebepli zarar görürse yerine koyma inşa maliyetini m2 rayiç bedeliyle öderken bunun yanı sıra  malik mali mesuliyet sigortalarıyla da evinizde siz değil de kiracınız yaşıyorsa aranızda oluşabilecek anlaşmazlık davalarına karşı konutunuzu sigortalabilirsiniz.
Tüm evler ve içindeki değerler ve riskler neredeyse parmak izi gibi kendine özeldir bu sebeple standart poliçelerle tam koruma sağlamak mümkün değildir, UNiDAD SİGORTA aracılığıyla konut sigortası yaptırmanın en büyük farkı konutunuza ve risklerine özel analiz yaparak terzi dikim poliçeler yapması ve sigorta tazminat alınabilmesi için alınması gereken tüm önlemleri de sizinle paylaşmasıdır.
UNiDAD SİGORTA, yukarıda sayılan ana risklerin dışında bu poliçe ile ek teminatla bir çok farklı riske karşı da konutunuzu korur. Voltaj farklılıklarından dolayı bozulan elektronik cihazlarınızın arıza ödemelerini veya elektrik gidip geldi ve bu elektronik cihazlarınızı bozduysa yine laptop, PC, TV, buzdolabı vb. elektronik cihazınızın arızasını ödeyecektir, hatta örneğin bozulan buzdolabınızda içinde olan gıdalarına kadar tazminat ödemesiyle kaybınızı yerine koyuyor.
Kaybetmek istemediğiniz eve dair tüm detayları UNiDAD SİGORTA aracılığıyla sigortalayabilir, bu aşamada bu poliçenin size hediye ettiği asistan hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Asistans hizmetleri olarak, elektrik tesisat işleri, ücretsiz olarak asistans firma aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Yıllık kombi bakımı, petek temizliği, klima bakımı, halı yıkama ve koltuk yıkama gibi promosyon hizmetleri yılda 1 kez ücretsiz yaptırabiliyorsunuz. Poliçeniz süresince 1 yıl boyunca limitsiz çilingir hizmeti ve ambulans çağırma hizmeti de ücretsiz sağlanıyor.
Konut sigortasının primleri, herkesin yaşadığı il / ilçe / mahalle ve metrekare büyüklüğüne göre değişiyor. Uzman ekip, riziko teftişle evinizi gelip tespit ediyor, evinizin fotoğraflarını çekiyor ve hasar anında kullanmak üzere dosyasına kaldırıyor. Bunu pandemide online video kamera ile yapıyor ve evden anlık ekran görüntüleri alıyor ve detaylı fotoğraf isteyerek de yapabiliyoruz. Eşya bedel tespitinde eski eşyalarsa yani faturaları hali hazırda yoksa eşya rayiç bedeliyle sigortalanıyor ve bu bedellerin önceden poliçe açıklamalarına not edilerek hasar aşamasında eksiksiz sigorta tazminat ödemesini sağlıyorlar. Şayet bahçe peyzajınız varsa fidan bedeli üzerinden risklerinizi de UNiDAD SİGORTA aracılığıyla yine sigorta şirketlerine devretmek mümkün. Evlerinizin içindeki hamam, sauna gibi rekreasyon alanlarınız varsa yine online ekspertizle riziko teftiş yaparak tüm bu değerli korumak mümkün.
100 m2 standart bir apartman dairesi için 200 TL ile 500 TL arasında yıllık maliyet çıkarabiliyorken, rezidans ve villalar için peyzaj, havuz da plana dahil olacaksa rakamlar değişmekle birlikte 150-200 m2 lüks konut için 750 TL’den başlayan maliyetlerle yıllık tüm bu riskleri UNiDAD SİGORTA aracılığıyla riskini sigorta şirketine devretmek ve rahat uyumanız mümkün.
UNİDAD SİGORTA, sigorta aracı firması olarak en büyük farkını konutun eksiksiz hasar ödemesi alınabilmesi adına yerinde tespit, doğru ekspertiz yapılması ve baştan değerlerin doğru bedelle ve sigortalıya doğru bilgilendirme yaparak teminat alınması olduğunu düşünüyor, uzmanlık ve doğru bilgi olmadığı takdirdi bir kalem oynatmak bile maalesef hasar ödemesini eksik almak veya hiç alamamaya kadar gidebiliyor.
Ekte fotoğraflarını göreceğiniz Zekeriyaköy’deki villa da sigorta poliçesini bizim hazırladığımız projelerden birisi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ