Demokrat Zafer

TÜRKİYE’DE ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN LİSESİ TEVİTÖL’ÜN ÇEVRİMİÇİ TANITIM GÜNLERİ 23 MART ve 11 MAYIS’TA!

TEVİTÖL, 23 Mart 2024 Cumartesi günü 17.00-18.30 saatleri arasında; 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü ise 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek çevrimiçi tanıtım günlerinde okulu daha yakından tanımak ve deneyimlemek isteyen aday öğrenci ve velilerle bir araya gelecek

TÜRKİYE’DE ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERE

EĞİTİM İMKANI SUNAN

TEVİTÖL’ÜN

ÇEVRİMİÇİ TANITIM GÜNLERİ

23 MART ve 11 MAYIS’TA!

Türkiye’nin özel yetenekli öğrencilere eğitim veren ilk lisesi Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrenci ve veli adayları için çevrimiçi tanıtım günleri düzenliyor! Ülkenin dört bir yanından üstün başarılı, akademik potansiyeli yüksek öğrencileri seçerek onlara üst düzey bir eğitim veren TEVİTÖL’ün çevrimiçi tanıtım günleri 23 Mart Cumartesi günü 17.00-18.30; 11 Mayıs Cumartesi günü ise 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek. Okul yetkililerinin, öğrenci ve veli adaylarının sorularını yanıtlayacağı çevrimiçi tanıtım günlerine katılmak isteyenler okulun internet sitesi üzerinden kayıt yaptırabilir.

Türkiye’de özel yetenekli öğrencilere eğitim imkânı sunan Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), öğrencilerine üst düzey bir eğitim veriyor. Öğrencilerine kazandırdığı çağdaş akademik ve kültürel birikimle onları hem Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerine hazırlamayı hem de geleceği parlak dünya vatandaşları ve sosyal etki yaratan öncüler olarak yetiştirmeyi hedefleyen TEVİTÖL, bunu gerçekleştirirken maddi imkânı olmayan öğrenciler için de fırsat eşitliği yaratmayı amaçlıyor. TEVİTÖL’ün öğrencileri, daha küçük yaşlarında hem dünyada hem de ülkemizde eşine az rastlanır başarılara imza atarak isimlerini duyuruyor ve dünyanın en prestijli üniversitelerinin de dikkatini çekiyorlar.

40’tan fazla kulüp ve etkinlikle öğrencilere, kendi ilgi alanlarına göre ders dışı aktivitelerde yer alma imkânı da sunan TEVİTÖL, aynı zamanda öğrencilerin bilimsel anlayışı tanımalarına, kültürel ve sanatsal faaliyetler konusunda bilinçli birer katılımcı olmalarına olanak sağlayan etkinlikler gerçekleştiriyor.

TEVİTÖL, 23 Mart 2024 Cumartesi günü 17.00-18.30 saatleri arasında; 11 Mayıs 2024 Cumartesi günü ise 19.00-20.30 saatleri arasında gerçekleşecek çevrimiçi tanıtım günlerinde okulu daha yakından tanımak ve deneyimlemek isteyen aday öğrenci ve velilerle bir araya gelecek. Tanıtımlara katılmak için TEVİTÖL’ün internet sitesi üzerinden kayıt yaptırılması gerekli.

Okulu fiziksel olarak ziyaret etmek isteyenler adayları, yine okulun internet sitesi üzerinden oluşturulacak randevular doğrultusunda ağırlayan TEVİTÖL, ayrıca başka okulların öğrencileri için kurumsal tanıtımlar da düzenliyor.

TEVİTÖL HAKKINDA

Türkiye’nin ilk özel yetenekli lisesi TEVİTÖL, öğrencilerinin kendisini keşfetmesine, gerçekleştirmesine ve potansiyelini ortaya koymasına zaman ve imkân yaratır. 1993 yılında merhume İnanç Türkeş’in anısını yaşatmak amacıyla STFA’nın kurucusu ve İnanç Türkeş’in eşi merhum Sezai Türkeş tarafından kurulan TEVİTÖL, ilk mezunlarını 2000 yılında vermiştir. Mali sıkıntılar nedeniyle 2001yılında Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından devralınan okul, o günden bugüne Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) adıyla eğitim ve öğretim hayatına devam etmektedir. TEVİTÖL, Türkiye’nin dört bir yanından gelen akademik potansiyeli yüksek olan çok yönlü öğrencilere, odaklı bir eğitim programıyla,21. yüzyıl becerileri ile çağdaş akademik ve kültürel birikim kazandırarak onları hedefledikleri en iyi üniversitelere hazırlamayı, sosyal etki yaratan öncüler olarak yetiştirmeyi ve bunu gerçekleştirirken maddi imkanı olmayan öğrenciler için fırsat eşitliği yaratmayı amaçlar.

Bilgi için:     tevitol.k12.tr

instagram.com/tevitol

facebook.com/TEVITOL

twitter.com/tevitol

youtube.com/@tevinanclisesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ