Demokrat Zafer

Önüm arkam, sağım solum eğlence!

Ankaranın en büyük, en renkli aile ve çocuk etkinliği Ankara Çocuk Festivali, çocuklar ve ebeveynlere yönelik zengin içeriği ile, 25 Eylül 2022, Pazar günü, ODTÜ Mezunlar Derneği Vişnelik Tesislerinde açık havada gerçekleşecek.
Söyleşi sahnesinde Ceyda Düvenci, Akademisyen Anne, Ömür Kurt gibi seçkin konukların ve uzmanların ebeveynlerle bir araya geleceği festivalde, Ali İhsan Varol ile “Doğru mu Yanlış mı?” yarışması, Onur Erol, Musa Göçmen Senfoni Orkestrası ve Hay Aksi Beethoven konserleri, Gülüm Pekcan Dans Akademisi gösterileri, birbirinden eğlenceli atölyeler ve oyunlar, çocuklara ve ailelere keyifli bir gün yaşatacak.

Türkiye Zeka Vakfı, Türkiye Satranç Federasyonu ve çocuk alanında çalışan STK’ların aktiviteleri, yüz boyama köşeleri, sihirbaz, bubble show, sürpriz gösteriler, sektör lideri markaların stant etkinlikleri ile Ankara Çocuk Festivali’nde gün boyu eğlence  katılımcıları bekliyor.

Biletleri Biletinial ve Biletix’te satışa sunulan festival hakkında detaylı bilgiye  festivalin sosyal medya hesaplarından ve www.ankaracocukfest.com adresinden ulaşılabilir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ