Demokrat Zafer

DağDer Üyelerine İstanbul Kültür Gezisi Düzenledi

DağDer Üyelerine İstanbul Kültür Gezisi Düzenledi

 DAĞDER VE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KÜLTÜR GEZİSİNİN İLK DURAĞI İSTANBUL OLDU.

Bursa’nın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve yaptığı etkinlikler ile adını kamuoyunda sıklıkla duyuran DAĞDER ve Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde DAĞDER üyelerine İstanbul Kültür Gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen gezide 80 dernek üyesi İstanbul’un tarihi ve manevi mekanlarıyla buluştu.

Pandeminin etkilerinin azalmasıyla birlikte kültürel faaliyetlerine ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca “İstanbul Kültür Turları” düzenlemektedir. Bu turların bir günü DağDer için ayrıldı.

Sabah saatlerinde Ayosofya Camii’sin de başlayan etkinlik de Sultanahmet Camii, Yeni Cami, Mısır Çarşısı, Eyüp Sultan Camii, Pierre Loti Tepesi ve Çamlıca Camisi ziyaret edildi.

Turun sonunda geziye katılım sağlayan vatandaşlara Gemlik Atatepe Tesisleri’nde iftar yemeği ikram edildi.

DağDer Başkanı Yaşar TÜRK: “Bursa’nın en büyük sivil toplum kurumu olan DağDer her alanda her kesime yönelik farklı çalışmalar yürütmektedir. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayında İstanbul’da ki manevi ve kültürel değerleri olan mekanlarımıza yapılan bu gezide bunlardan biridir. Bu etkinliğin asıl sahibi olan Bursa Büyükşehir Belediyemize DağDer olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Üyelerimize de katılım ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor bu tür kültürel etkinliklerin devam edeceğini iletmek istiyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ