Demokrat Zafer

Oniki ve Gamfed işbirliğiyle düzenlenen ikinci E-Ticarette Oyunlaştırma Webinarı

Oniki ve Gamfed işbirliğiyle düzenlenen ikinci E-Ticarette Oyunlaştırma Webinarı
Webinar, 3 Kasım 2023 Cuma günü saat 13:00’de 12 dakikadan oluşan 12 uzman konuşmacıyla gerçekleşecek. Pegasus Havayolları, Migros, Arçelik,İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boyner, Ebebek, Hepsiburada,Ticimax, Utilify, LinqiApp, Monay gibi kurumların oyunlaştırılmış uygulamalarından ilk kez aktarılacak sunumlarını izleme şansı olacak.

Açılış konuşmasını Oniki platformu Kurucusu Ziya Kızıltan ve Gamfed Türkiye Oyunlaştırma Topluluğu Kurucusu Ercan Altuğ Yılmaz’ın yapacağı tümüyle ücretsiz olan etkinliğin kapanış konuşmasını da Açık Beyin Kurucusu Prof.Dr.Sinan Canan yapacak.

Etkinlik boyunca özellikle pandemi sonrası büyük bir artış yaşayan e-ticaret uygulamalarının pandemi sonrası odaklandıkları “farklılaştırılmış deneyimler” içinde en çok öne çıkan iş modeli “oyunlaştırma” özelinde sunumları izleyeceğiz.

Oyunlaştırma, oyun tasarım tekniklerinin iş hedeflerine uygulanması olarak tanımlanan bir iş modeli. Oyunlaştırma ile e-ticaret firmaları ve dijital uygulamalar geliştiren kurumlar tarafından sadece satışı artırmak amaçlı değil, müşterileri tanımak, daha özel teklifler ve deneyimler sunabilmek ve uzun vadeli sadakat sağlamak için de başvurulmaya başlanılan bir model.

Gamfed Türkiye, Uluslararası bir örgüt olan Uluslararası Oyunlaştırma Konfederasyonu Gamfed’in (International Gamification Confederation) Türkiye temsilciliğidir. Kar amacı gütmeden tümüyle ücretsiz oyunlaştırma odaklı etkinlikler düzenlemekte ve sunumlar yapmaktadır. Gamfed Türkiye kurucusu Ercan Altuğ Yılmaz’ın da açılış konuşması yapacağı etkinlik Oniki ve Gamfed Türkiye Youtube kanalından ücretsiz izlenebilecek, ancak kayıt olunarak ONIKI platformundan da soruları cevaplayarak puanlar toplayarak hediye çekleri kazanabilecek ve sunum yapan kurumlara sorular sorma hatta sunum yapan ve diğer katılımcılarla birebir network seansları yapabilecekler.

Yapay zeka destekli B2B matchmaking

Oniki’nin geliştirdiği benzersiz yapay zeka destekli B2B matchmaking teknolojisi ile size ve işinize maksimum fayda sağlayacak en doğru kişilerle birebir iş görüşmesi yapma fırsatını yakalayın.

Gamification – Yüz binlerce TL değerinde ödül ve indirimler 

Oniki uygulaması üzerinden gelen sorulara verdiğiniz cevaplarla ve stant ziyaretleriyle puanlar toplayarak gün sonunda sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayın.

Özel tasarlanmış oniki uygulaması 

Oniki konseptini tüm ayrıcalıklarıyla ister mobil uygulama, ister bilgisayarınız üzerinden deneyimleyin.

İlk etkinliği 19 Haziran 2023 ‘te gerçekleşen “E-ticarette Oyunlaştırma Webinarı” izlemek için Oniki ve Gamfed Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=9GhyzgF3PME

Kayıt ve bilgi için : https://oniki.net/etkinlik/gamfed/3-kasim-2023/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ