Demokrat Zafer

JAECOO SUV Ürün Gamını 2 Yeni Hibrit Modelle Genişletiyor!

JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda İki Yeni Hibrit Modelini Birden Tanıtılacak!

JAECOO SUV Ürün Gamını 2 Yeni Hibrit
Modelle Genişletiyor!

Çinli otomotiv markası JAECOO, yeni enerji çağına öncülük ediyor. Bu kapsamda JAECOO, 25 Nisan’da Çin’in başkenti Pekin’de başlayacak olan 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini ilk kez görücüye çıkaracak. “Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ” temasıyla boy gösterecek olan marka, fuarda yeni enerjili Off-Road haritasını ve üstün niteliklere sahip ürün, teknoloji ve hizmet zincirini küresel çapta oluşturmak üzere yeni enerji gelişimine yönelik küresel stratejisini de açıklayacak. JAECOO markası küreselleşme sürecini istikrarlı bir şekilde ilerletirken aynı zamanda küresel kaynakları bir araya getiriyor. Bununla birlikte marka, her pazardaki yerel operasyonları uyarlıyor, hızlı bir şekilde özel, bağımsız bir satış ve servis ağı sistemi kurarak güçlü bir temel oluşturuyor.

JAECOO, dünya çapındaki tanıtım etkinlikleri ve yapılanma girişimleriyle küresel pazarlardaki varlığını hızlı bir şekilde genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda hızla gelişen ve yeni enerji pazarında, dönüşümün ortasında yer alan JAECOO markası, “Yeni Enerji, Yeni Eko, Yeni Çağ” temasıyla Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda boy gösterecek. Tüm dünyanın merakla beklediği 2024 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı, 25 Nisan’da görkemli bir şekilde başlayacak. Çinli marka, fuarda yeni enerji ailesinden JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerini ilk kez görücüye çıkaracak. Bu ilk gösterim, JAECOO’nun “yeni ürünler, yeni teknolojiler ve yeni ekosistem” anlayışı ile yeni enerji çağına girişini ifade ediyor.

JAECOO hibrit modelleriyle yeni enerjili Off-Road pazarının öncüsü!

JAECOO markasının geçtiğimiz nisan ayındaki küresel lansmanından bu yana kaydettiği mesafe göz önünde bulundurulduğunda, şirket oldukça hareketli olan otomotiv endüstrisinde çağın nabzını tam olarak yakaladı. Kişiselleştirilmiş Off-Road sektöründe yenilikçiliğe odaklanan ve “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” felsefesine bağlı kalan JAECOO, üst düzey Off-Road modeli JAECOO 7 ve lüks Off-Road modeli JAECOO 8 ile dünya genelindeki kullanıcılara öncü teknoloji ve ürünler sunuyor. JAECOO markası, geçtiğimiz yıl boyunca aralarında Doğu Avrupa, Meksika, Güney Afrika ve Suudi Arabistan’ın da bulunduğu birçok ülke ve bölgede pazara hızlı bir giriş yaptı ve küresel Off-Road tutkunlarının beğenisini kazandı. “Yeni Enerji İçin Doğdu” vizyonunu benimseyen JAECOO, ürün matrisinde daha fazla atılım gerçekleştirmek üzere yenilikçi bir yaklaşım benimseyerek kategori stratejisini derinleştirmeye devam ediyor.

Yaklaşan Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı, JAECOO’nun elektrikli güç-aktarma sistemleri alanındaki deneyimini gösteren ve küresel Off-Road SUV pazarının yeni enerjili dört tekerlekten çekiş çağına öncülük eden JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV modellerinin gösterimine sahne olacak. JAECOO 7 PHEV, mevcut ARDIS (Tüm Yollarda Sürüş Akıllı Sistemi) ile yeni enerji deneyimini geliştiriyor. Çöl, çamur ve karla kaplı alanlar gibi senaryolara yönelik yedi sürüş moduna ek, güç modu, enerji verimliliği ve düşük karbon, üstün güvenlik, dört tekerlekten çekiş, akıllı teknoloji ve outdoor yaşam gibi alanlarda yeni enerjili Off-Road dünyasına yönelik teknolojik atılımlara liderlik ediyor.

JAECOO 8 PHEV, JAECOO 8’in dört tekerlekten çekiş sisteminin gelişmiş Off-Road ve lüks sürüş özelliklerini sürdürüyor. Bununla beraber JAECOO’nun yeni üçüncü nesil hibrit Off-Road platformunun desteğiyle yeni enerjili Off-Road pazarının zirvesine ulaşıyor. JAECOO 8 PHEV, sürüş kontrolü, güç seviyesi veya arazi performansı açısından bir dönüm noktası oluşturuyor. JAECOO markası, JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 PHEV olmak üzere iki yeni hibrit modelin pazara sunulmasıyla birlikte yeni enerji hikayesinin başlangıcını teknolojik bir atılımla yazıyor. Böylece küresel kullanıcılara daha akıllı, verimli ve güvenli bir Off-Road deneyimi sunarak yeni enerjili Off-Road pazarının ürün değerini yeniden şekillendiriyor.

Küreselleşmeyi sürecini ilerletiyor ve marka ekolojisini geliştiriyor

JAECOO markası küreselleşme sürecini istikrarlı bir şekilde ilerletirken aynı zamanda küresel kaynakları bir araya getiriyor. Marka her pazardaki yerel operasyonları uyarlıyor, hızlı bir şekilde özel, bağımsız bir satış ve servis ağı sistemi kurarak güçlü bir temel oluşturuyor. Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda küresel varlığını ilan edecek olan JAECOO markası, aynı zamanda yeni enerjili Off-Road haritasını ve üstün niteliklere sahip ürün, teknoloji ve hizmet zincirini küresel çapta oluşturmak üzere yeni enerji gelişimine yönelik küresel stratejisini de açıklayacak.

Otomobillerin ötesinde kişiselleştirilmiş yaşam deneyimleri sunuyor!

JAECOO, kullanıcılara yalnızca daha iyi seyahat edebilecekleri ürünler ve hizmetler sunmaya değil, aynı zamanda otomobillerin ötesinde kişiselleştirilmiş yaşam deneyimleri yaratmaya da kendini adamış durumda. JAECOO, geçtiğimiz ekim ayında binlerce küresel kullanıcının katıldığı uluslararası kullanıcı toplantısında, markanın ekolojik düzenini tüm yönleriyle harekete geçirerek, modifikasyon ve kampçılık gibi alanlarla derinlemesine etkileşime girerek, çok sayıda Off-Road yaşamına derinlemesine temas etti. JAECOO, Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda bir kez daha küresel Off-Road tutkunlarıyla el ele verecek, en güncel yapay zekâ teknolojisini kullanarak yeni, kişiselleştirilmiş bir gelecek teknoloji ekolojisi yaratacak ve her kullanıcı için daha fazla “otomobil+yaşam” olanağı yaratacak.

JAECOO hakkında

Tamamen yeni bir Off-Road markası olan JAECOO, isminde Almanca “Jäger” yani Avcı kelimesi ile İngilizce “Cool” yani “Havalı” kelimelerinin birleşiminden ilham alıyor. Bu birleşim, hem Off-Road hem de şehir kavramlarını bir araya getirirken, iddialı ve cesur bir keşif algısı üreten zarif bir tarz ve kalite vurgusu yaparken, “Klasikten Gelen, Klasiğin Ötesine” marka felsefesine bağlı kalıyor. JAECOO, gelişmiş 4- çeker performansı, dikkat çekici güvenlik özellikleri ve yenilikçi akıllı teknolojilerle yeni şehirli Off-Road trendine öncülük ederken, kendini yenilikçi çözümlere ve atılımlara adamış durumda. Lüksün genlerini miras alan bu araç, İngiltere, Almanya ve diğer ülkelerdeki deneyimli tasarım ekiplerinin bilgi birikimini ve işçiliğini harmanlayarak şehir içi Off-Road SUV dünyasında tamamen yeni bir standart belirliyor.

JAECOO, gelecekte şehirli elitlere daha konforlu ve daha çevre dostu bir seyahat deneyimi sağlamak üzere, tüm yol becerilerini yeni enerji çözümleriyle birleştirerek, daha verimli ve çevre dostu bir arazi performansı yaratacak ve böylece sürdürülebilir kalkınma kavramını aktif olarak destekleyecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ