Demokrat Zafer

Roca’dan sektörde bir ilk; In-Wash® Insignia Akıllı Klozet’te teknoloji ve entegre rezervuar bir arada

Banyo alanlarına teknoloji ve konforu aynı anda sunan, sektörün önde gelen markalarından Roca, yeni In-Wash® Insignia Akıllı Klozet ile banyo alanlarını daha işlevsel hale getiriyor. Son teknolojiye ve entegre rezervuara sahip tasarımı ile sektörde bir ilk olan In-Wash® Insignia Akıllı Klozet, kişiselleştirilmiş fonksiyonları sayesinde benzersiz bir deneyim sunuyor.

Yenilikçi tasarımı inovatif üretim teknikleri ile birleştiren Roca, zengin ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor. Teknolojik özellikleri ve tasarımı ile sektörde fark yaratan en yeni ürünü In-Wash® Insignia Akıllı Klozeti kullanıcılarla buluşturan Roca, banyolara işlevsellik ve konfor katıyor. Kişisel tercihlere göre ayarlanabilen gelişmiş işlevleri ve entegre rezervuarı ile ön plana çıkan akıllı klozet, kompakt tasarımı ve kolay montajı sayesinde tüm banyo alanlarına da uyum sağlıyor.

Kişiselleştirilebilir bir deneyim sunuyor

Banyo deneyimini en son teknolojilerle geliştiren akıllı klozet, uzaktan kumanda veya In-Wash® Insignia mobil uygulaması aracılığıyla kolayca kullanılabiliyor. Kişisel hijyen için birden fazla seçeneği bulunan In-Wash® Insignia, farklı yıkama fonksiyonlarının yanı sıra Coanda kurutma özelliği ile hijyeni en üst seviyeye çıkarıyor. Multi-Stream seçeneği ile daha yumuşak bir yıkama deneyimi sunan akıllı klozet, kişiselleştirilebilen özelliklere sahip taharet çubuğu ile etkili bir temizlik sunuyor. Her kullanımdan önce ve sonra kendini temizleyen ve temizliği UV ışığı ile destekleyen taharet çubuğu bakterilerin %99,99’unu yok etmeyi başarıyor.

Entegre rezervuar ile küçük banyolarda yerden tasarruf sağlıyor

Roca’nın imzası niteliğinde olan ve sektörde benzeri bulunmayan In-Tank® teknolojisinin dahil olduğu In-Wash® Insignia, entegre rezervuar sayesinde gömme ve konvansiyonel rezervuar kurulumu gerektirmiyor. Bu sayede tüm alanlara kolayca monte edilebilen ve estetik bir görünüm sağlayan akıllı klozet, 20 santimetreye kadar yerden tasarruf sağlıyor. Daha fazla hareket özgürlüğüne imkân tanıyan In-Wash® Insignia, küçük banyolara da daha çok alan imkânı sunuyor.

Son teknoloji sayesinde her şey otomatikleşiyor

Hareket sensörüne sahip olan In-Wash® Insignia, her şeyi otomatikleştirerek kullanıcı dostu bir kullanım sağlıyor. Gece aydınlatması, ısıtmalı klozet kapağı, klozet kapağının açılıp kapanması gibi özellikleri ile konforlu bir kullanım sunan akıllı klozet, ayrıca sifon ayarlarını da otomatik olarak düzenleyebiliyor.

Temizliği kolaylaştırarak üst düzey hijyen sunuyor

Roca In-Wash® kişiselleştirilebilir teknolojisinin yanı sıra temizliği kolaylaştırmak için de birçok özellik barındırıyor. Rimless® kanalsız klozet tasarımı ile su akış performansını ve temizliği en üst düzeye çıkartırken, Supraglaze® kaplama teknolojisi ile kir ve bakterilerin daha kolay temizlenmesini sağlayarak temizliği kolaylaştırıyor. In-Wash® Insignia’nın bir diğer özelliği olan aktif karbon filtre ile koku giderme, hem otomatik bir fonksiyon olarak ayarlanabiliyor hem de uygulama üzerinden ihtiyaç durumuna göre ayarlanabiliyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 76 üretim tesisi ile 22 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 2,09 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ