Demokrat Zafer

DORUK NİLÜFER BURSA’DA FARK YARATMAYA HAZIRLANIYOR

Doruk Hastaneleri bünyesinde Güney Marmara’nın en büyük özel hastanesi olacak olan Doruk Nilüfer Hastanesi hizmet vermek için gün sayıyor.
Bursa sağlık sektöründe sunacağı hizmet ve imkanlarıyla fark yaratmaya hazırlanan Doruk Nilüfer Hastanesi Bursa’nın sağlık sektöründeki eksikliklerini karşılamaya hazırlanıyor.

HABER OSMAN ÇETİN

Doruk Hastanelerinin doktorları tarafından ziyaret edilerek, incelemelerde bulunulan Güney Marmara’nın en büyük özel hastanesi özelliğini taşıyacak olan Doruk Nilüfer Hastanesi, doktor ve uzmanlardan tam not aldı.
Doruk Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ömer Yavuz Namlı, “25 yıllık tecrübelerimizle Bursa’ya sağlık alanında yeni bir hastane kazandırdık. Bunu biz tek başımıza yapmadık doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer tüm çalışma arkadaşlarımızın üstün gayret ve çalışmalarıyla yapabildik. Doruk Nilüfer Hastanemizde 13 ameliyathanemiz var. Her türlü ameliyatı yapabileceğimiz bir imkana kavuştuk. 11 adet hidroklimatoloji termal havuz oluşturduk. 120-160 metrekare büyüklüğünde sağlıklı yaşam merkezi için kullanılabilecek havuzlar bulunuyor. Tıbbi teknolojik olarak Bursa’da kamu ve özel hastaneler dahil hiçbirinde olmayan intraoperatif 3 Tesla MR’ına sahibiz. Hastanemizin inşaatı yaklaşık 4 yıl sürdü. Hastanenin çatısında 6,5 ton ağırlığında bir helikopterin inip kalkmasına müsait bir heliport alanı hazırlandı. Bursa’nın ihtiyacı olan ne ise bunların hepsini yapmaya çalıştık. Bursa ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ