Demokrat Zafer

CUMHUR İTTİFAKININ DİNAMOSU BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ

Cumhur’un çalışkan ortağı Büyük Birlik partisi, Büyük birlik partisi kadroları Bursa’da özellikle Yıldırım Nilüfer Gemlik’te meclis üyelerinin olması hasebiyle inanılmaz çalışmalara imza atıp özellikle seçim ofisleri açılışı daha sonra sahada da gümbür gümbür çalışıyorlar ilk olarak Haldun Filiz büyük birlik partisi ilk başkanı Ortabağlarda açtığı seçim ofisiyle gerçekten kayda değer bir kitleyi de toplayarak yapılan seçim ofisi açılışında katılımcıları cumhur ittifakının büyük ortağı Ak Parti yıldırım ilçe başkanı İrfan Akkaya ve Cumhur ittifakının Yıldırım belediye başkan adayı Oktay Yılmaz meclis üyeleri ile birlikte Büyük Birlik partisi genel başkan yardımcısı Sayın Ekrem Alfatlı’nın da katılımıyla güzel bir ramazan akşamında seçim ofisi açılışı yapıldı ve burada verilen mesajlar Cumhur ittifakının dinamik yapısı içerisinde büyük birlik partili kadroların da  önemli olduğunu ve Cumhur ittifakının dimdik ayakta olarak yerel seçimlerde büyük zaferlere imza atacağı şeklinde genel mesajlar  burada verildi. Büyük Birlik partisinden cumhur ittifakına tam destek geldiği de büyük Birlik partisi Genel başkan yardımcısı Ekrem Alfatlı tarafından dile getirildi ardından Nilüferde Eyüp Ekenin seçim ofisi açıldı burada BBP Yıldırım ilçe başkanı Cumhur ittifakı listesinden Nilüfer belediyesi meclis üyesi adayı olan  Eyüp Eken kendi adına açılan seçim ofisi açılışında şunları söyledi.

Milletimizin varlığı, Ülkemizin Bölünmez bütünlüğü Milletimizin istikrarı ve istikbalini Her şeyin üstünde tutan ve bunun için kurulmuş olan Cumhur ittifakımız ile yeni Bir seçime daha girmekteyiz.

Bizim ittifakımız masa başında pazarlık usulü kurulan bir ittifak değildir.

Bizim ittifakımız 15 temmuz Hain darbe gecesi Milletini namlusunu Milletine çevirmiş Hain darbecilere karşı sokakta, mahallede, meydanlarda tek vücut olarak kurulmuş bir ittifaktır.

Masa başında pazarlık usulü ile kurulan İttifakların hali ortadadır.6lı masanın kendi çıkarını gözeterek kurduğu bu ittifak seçimin ertesi günü dağılmaya başlamış hali hazırda ne masa ne de ayağı kalmıştır. Bizim önceliğimiz devletimizin ve milletimizin hali çıkarlarıdır bu zamana kadar bu doğrultuda hareket ettik bundan sonra da önceliğimiz bu şekilde olacaktır.

İnşallah 31 Mart günü 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi Başta Nilüfer ilçemiz ve Bursa Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere Türkiye’deki Bütün Cumhur ittifakımızın bütün belediyelerinden zaferle ayrılacağımız bir seçim olacaktır.

Sözlerime son verirken önümüzdeki seçimlerin kavgadan uzak demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyor, gelecek için Nilüfer Değiştir Nilüfer diyorum katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hayırlı Ramazanlar diliyorum diyerek sözlerine son verdi.

Eyüp eken’in seçim ofisine gerçekten ilgi büyüktü buraya katılımcılar AK parti ve büyük Birlik Partisi Milliyetçi hareket partisi kadroları tam kadro buraya katıldılar ve açılışa Bursa milletvekili Ahmet kılıçla birlikte Cumhur ittifakının Nilüfer Belediye başkan adayı Celil Çolak Büyük Birlik partisinin Kestel, Gürsu, Nilüfer, Osmangazi ilçe başkanları katılım sağladılar.

Burada söz alan Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve Cumhur ittifakının Nilüfer Belediye Başkan Adayı Celil çolak ve Büyük Birlik partisi Genel başkan yardımcısı Ekrem Alfatlı yine cumhur ittifakının birlik beraberlik içerisinde yerel seçimlerde önemli başarılar elde edeceklerini dile getirdiler.

Büyük Birlik partisinden bir seçim ofisi de Kestel’de açtı Kestel ilçe başkanı Serkan Tekyıldık’ın seçim ofisi ve Büyük Birlik Partisi Kestel belediye meclis  üyesi adayları Yakup taş ve Kadir Taşçı da hazır bulundular Kestel de de çok güzel bir seçim ofisi açıldı.

Buraya da yine Cumhur ittifakının bileşenleri katılım sağladılar burada söz hakkı alan Büyük Birlik Partisi Kestel ilçe başkanı ve büyük Birlik Partisi Kestel Belediye Meclis üyesi Adayı Serkan Tekyıldık önemli mesajlar verdi ve seçime kadar Büyük Birlik Partisi olarak biz Kestel’de gece gündüz  çalışacağız partimizin oylarını hızla artıracağız dedi amacımız Kestel de Belediye meclisinde Büyük Birlik partisi bayrağını dalgalandırmak Büyük Birlik partisi olarak Kestel’de önemli işlere imza atmak dedi.

Ardından Büyük Birlik Partisi İl başkanı Haldun filizli Cumhur ittifakının yerel de Birlikteliğinden başarılı çalışmalarından ve Kestel de de Büyük Birlik Partisi kendi amblemi altında belediye meclis üyelerinin yarışta olduğunu  buradan da önemli neticeler beklediklerini dile getirdi.

Daha sonra Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcısı Ekrem Alfatlı burada da söz hakkı alarak özellikle yerel seçimlerin Cumhur ittifakı açısından önemli olduğunu ve yine şer odaklarının rahat durmadıklarını ve muhalefetin terör örgütü uzantısı haline gelmiş partilerle iş birliği yaptığını dile getirdi ve Türkiye’nin bundan sonra daha önemli işlere imza atması gerektiğini ve bunun içinde Cumhur ittifakının birlik beraberlik içerisinde dimdik ayakta durması gerektiğini ve yerel seçimlerde başarılı sonuçlara imza atması gerektiğini dile getirdi.

Kısacası Büyük Birlik partisinden cumhur ittifakına tam destek veriyor açılan seçim ofislerin temsilcileri ve buradaki meclis üyesi adayları da ve Büyük Birlik Partisi kadroları Bursa genelinde Cumhur içerisinde gece gündüz çalıştıklarını dile getirdiler.

Dolayısıyla Büyük Birlik partisinden Cumhur ittifakına Tam destek diyebiliriz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ