Demokrat Zafer

GÖKHAN TÜRKMEN’den 14 ŞUBAT’TA AŞK YÜKLÜ ŞARKILAR KONSER BİLETLERİ TÜKENDİ

Gökhan Türkmen’in 14 Şubat Sevgililer Günü’nde  justgreen markasının sponsorluğunda ve Karnaval Medya’nın iletisim sponsorluğunda Moi Sahne’de gerçekleşen, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde aşk yüklü şarkıları ile kalplere dokundu.

Sürprizli konser

‘Aşk Lazım’ ve ‘Sen İstanbul’sun’ şarkılarıyla 14 Şubat konserine başlayan Türkmen, üç saate yakın müthiş performansla unutulmaz hitlerinin de aralarında yer aldığı çok özel bir repertuvarı sunarak dinleyicisini mest etti. Konserin ikinci yarısında tek gitarla performansına ‘Yan Sen’ ile başlayan Türkmen’e bu blogun sonunda yakın sanatçı dostu ve GTR Müzik sanatçısi Mert Carim’i sahneye davet ederek, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ‘Aklımda Hep Sen’ şarkısını birlikte söylediler.

14 Şubat Youtube Yarışması da sonuçlandı

Sevgililer Günü kapsamında geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen yarışma sonucunda birinci olan Burak Cengiz ile IF Beşiktaş konserinde düet yapan Gökhan Türkmen, bu özel gün için Youtube Shorts projesini de tamamlamış oldu.

Sevenlerine teşekkür etti

Türkmen sosyal medya hesabından sevenlerine teşekkür etti: “Kim bilir kaç yoldan geçtik… Kim bilir kaç şarkı söyledik…Kaç şehir gezdik.. 14 Şubat Moi Sahne Konserimizle üçüncü ormanımız da yavaş yavaş tamamlanıyor.  Biz, kalplere dokunmaya devam edeceğiz.

Biletlerimiz tükendi… Emeği geçen, sevgi gönderen, destek olan herkese teşekkür ederim. Şehir şehir gezeceğimiz konserlerde şarkıları beraber söylemek üzere…

Sevgiyle kalın…” dedi.

Her yıl dünyada kutlanan bu özel etkinlik sayesinde Uğur Şenay adına üçüncü orman projesine de destek olacak olan Gökhan Türkmen, sosyal medyada #organikask hashtag konseptiyle müzikseverleri bir araya getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ