Demokrat Zafer

Geleceğine Zemin Yarat Öğrenci Proje Yarışmasının 10. Dönemi Sonuçlandı!

Gerflor Türkiye’nin desteklediği Geleceğine Zemin Yarat öğrenci proje yarışmasının 10. dönemi sona erdi! Türkiye ve KKTC’den mimarlık lisans programı öğrencilerinin yoğun ilgisi ile 150’den fazla başvuru alan yarışma, 16 Mart Cumartesi günü Aura İstanbul’da final jürisi ve ödül töreniyle tamamlandı.

Gerflor Türkiye’nin desteklediği Geleceğine Zemin Yarat, geleceğin mimar adaylarına ufuklarını genişletecek unutulmaz bir seyahat imkanı sunmayı hedefleyen, yarının kentlerini, mekanlarını ve tasarım parametrelerini belirleyecek gençlere değerli bir katkı sağlamayı amaçlayan bir öğrenci proje yarışmasıdır.

10. dönem jüri üyeleri Ayhan Böyür, Cem Sorguç, Durmuş Dilekci, Ece Ceylan Baba, Esin Tercan, Kurtul Erkmen ve Serter Karataban oldu. Jüri üyeleri, 150’den fazla başvuru alan yarışmanın değerlendirme sürecinde yoğun bir konsantrasyon ve özveri ile çalıştı.

Yarışmanın ilk değerlendirme aşaması 29 Şubat Perşembe günü Gerflor Türkiye Showroom’unda başladı. Değerlendirme süreci 11 Mart Pazartesi günü sonuçlandı ve 5 proje sahibi öğrenci final jürisinde sunumlarını yapmak üzere Aura İstanbul’a davet edildi.

Finalistler:

  • Aleyna Balamir – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
  • Archad Moubyne Darankoum – Uludağ Üniversitesi
  • Ezgi Özdil – Yıldız Teknik Üniversitesi
  • Feride Ayeş – Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
  • Yaren Gülbey – Eskişehir Teknik Üniversitesi

16 Mart Perşembe günü Aura İstanbul’da gerçekleşen öğrenci sunumları ve final değerlendirmesinin sonucunda birincilik ödülü olan programlı seyahat bursunun kazananı Feride Ayeş oldu. Jüri özel ödülünü ise Archad Moubyne Darankoum kazandı.

Gerflor Group, yenilikçi, dekoratif ve sürdürülebilir vinil zemin kaplama çözümleri ve duvar kaplamaları tasarlamakta, üretmekte ve pazarlamaktadır. Konut, sağlık, eğitim, spor, perakende, sanayi, ofisler, ağırlama ve taşıma araçları gibi her türlü kapalı pazar uygulama ihtiyacını karşılamak için özel döşeme ve duvar çözümleri geliştiriyoruz. Gerflor Group, Taraflex®, Mipolam®, Tarabus®, Connor Sports®, Sportcourt® ve Gradus® gibi dünyaca ünlü ürün markalarını bir araya getirmektedir.

Ayrıntılı Bilgi İçin: DEZİNTİ TASARIM DANIŞMANLIK

Mimarlık ve Yapı sektöründe 20 yıllık profesyonel meslek hayatının ardından, yine Türkiye’nin bu en güçlü sektörüne katkıda bulunmak için bir araya gelmiş, sektörün dinamiklerini çok iyi tanıyan, hedef kitlenin beklentilerini birebir yaşamış kurucusu mimar olan bir oluşum. Mimarlar, tasarımcılar, yazılımcılar ve pazarlama danışmanlarından kurulu etkin ve deneyimli ekibi ve güçlü çözüm ortaklarıyla yıllarca ilgili alanlarda birçok dijital yayıncılık, doküman yönetimi, katalog, tanıtım ve pazarlama projesini var etti ve geliştirdi. Tasarım, mimarlık, yapı üçgeninde yer alan firma, kurum, kuruluşlara; danışmanlık, stratejik planlama ve pazarlama, marka bilinirliği, iletişim, araştırma/geliştirme ve organizasyon hizmetleri sunuyor. (www.dezintidanismanlik.com – dezinti@dezinti.com)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ