Demokrat Zafer

Adler, ‘Pusula: Dönüşen Liderlik’ ile buluşturuyor!

Bireylere ve kurumlara yönelik gelişim programları sunan Türkiye’nin lider  koçluk okullarından Adler Central Europe’un 27 Nisan tarihinde düzenleyeceği “Pusula:Dönüşen Liderlik’’ Çeviklik Zirvesi, çeviklik konusunda kendini geliştirmek isteyen liderleri, alanında deneyimli liderlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Günümüzde hızla değişen ihtiyaç ve beklentilere aynı hızda ve doğru cevap verebilmek, rekabette bir adım öne geçebilmek, krizlere ve olası tehditlere karşı sağlam durabilmek için çeviklik son dönemlerin en önemli kavramlarından biri haline geldi. Organizasyonların sürekli devinim halinde olduğu 21. yüzyılda kurumlar artık karmaşayla başa çıkabilecek çevik organizasyonlara ve kendini bu alanda yetiştirmiş liderlere ihtiyaç duyuyor. Çevik bir lider olmak kadar çevikliği tüm ekibe yaymak da bir o kadar hayati değerde.

Türkiye’nin lider koçluk okullarından Adler Central Europe tarafından 27 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek “Pusula:Dönüşen Liderlik Çeviklik Zirvesi” başlıklı zirvede, çevik bir anlayışla sürdürülebilir başarı için deneyimlerin paylaşılacağı gibi, Çevikliğin Liderlik Dönüşümündeki yeri ve yol haritası ele alınacak. Esas Gayrimenkul Genel Müdür’ü Cem Eriş’in de konuşmacı olarak katılacağı, anlanında deneyimli liderleri bir araya getirecek zirve, online gerçekleşecek.

Zirvenin sonunda yapılacak yarışmada, sorulara doğru yanıtı en hızlı şekilde veren bir katılımcıya uluslararası geçerliliği bulunan ICF onaylı, 17 gün sürecek “Adler Çeviklik Koçu Sertifika Programı”na ücretsiz katılım hakkı sunulacak.

Çeviklik alanında uzmanlaşmak isteyen profesyonel koçlar ve liderler, kurumlara ve girişimlere inovasyon ve çeviklik konularında destek veren veya vermek isteyen danışmanlar, yüksek performanslı bir organizasyon tasarımının peşinde olan IK profesyonelleri, yöneticiler ve konuya ilgi duyan herkes zirveye katılabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ