Demokrat Zafer

Gürsu Belediyesi Saadet Partisi Meclis Üyesi Adayı Selami Beyaztaş: “GÜRSU’YA “SAADET” GELECEK!..”

Uzun yıllardır Bursa’da sosyal ve sportif aktivitelerde önemli görevler üstlenen ve bunu başarıyla yerine getiren iş insanı Selami Beyaztaş, Saadet Partisi Gürsu ilçesinden meclis üyesi adayı oldu. Her zaman birleştirici ve kaynaştırıcı olmayı ilke edindiklerini belirten Beyaztaş, “Halkımıza hizmetin en iyisini vermeyi ana ilke edinmiş bulunuyoruz” diye konuştu. Beyaztaş adaylık süreci ve partisinin projelerine ilişkin şu açıklamalarda bulundu:
“Gürsu, 100 bini aşkın nüfusuyla Bursa’nın sosyal ve ekonomik hayatına önemli düzeyde katkı sağlayan ilçelerin başında geliyor.
Günümüze kadar taşınmış olan tarihi mirası ve kentleşme yolunda oluşmakta olan yeni yapısıyla zengin bir kültür mozaiğine sahip olan Gürsu, hızla gelişmekte olan bir ilçe. Gürsu sahip olduğu doğal güzellikleri, tarıma elverişli toprakları, büyük işletmeleri bünyesinde barındıran Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ve tarihi mirası ile birçok alanda önemli potansiyeli bulunan göz bebeği ilçemiz.
Biz Saadet Partisi olarak, kutuplaştırmayıp birleştiren, ötekileştirmeyip kucaklayan bir anlayışa sahibiz.
Gürsu’nun bugünlere gelmesinde taş üstüne taş koyanları takdirle karşılar, saygıyla selamlarız.
Ancak biz, Gürsu’nun bugünkü konumundan daha iyi bir konuma ulaşması gerektiğine inanıyoruz.
Kent estetiği, sosyal kalkınmışlık, altyapı hizmetleri, turizm yatırımları, çevre düzenlemeleri anlamında Gürsu’yu şaha kaldıracak projelerimizle geliyoruz.
31 Mart’ın bu anlamda Gürsu için bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz.
Siyasi görüşü, etnik kökeni, mezhebi ve inancı ne olursa olsun Gürsulu hemşehrilerimizin oylarına talibiz.
Sen, ben ayrımına karşı duran, biz ruhunun bütünleştirici anlayışında birleşen yolda, yürek yüreğe, gönül gönüle verelim.
Projelerimiz, Gürsu sevdalısı uzman bir ekibin, Gürsu özelinde bulunduğu tespit ve değerlendirmelerin sonucunda hazırlandı.
Bu kapsamda;
1) Gürsumuzu ağaçlandırılmış ve güzelleştirilmiş kaldırımlarla donatacağız. Kaldırımlarımız en az 1.5 metre olacak. İnsanlarımızın rahatça yürüyebilmesi için elektrik direği kaldırımların ortasından kaldırılacak. Bütün sokaklarda ağaçlandırma yapılacak. İnsanlar caddelerde, sokaklarda rahat bir şekilde yürüyebilecekler.
2) Yenidoğan’ın imar sorununu ada bazlı kentsel dönüşüm ile çözüme kavuşturup, mahallemizi Gürsu’nun vitrin yüzü haline getireceğiz.
3) 2000 yılından önce yapılan binaları, belediyemizde oluşturacağımız teknik ekibimizle tek tek kontrol edip, projeler hazırlayıp, bina sahipleriyle birlikte güçlendirmeler yapacağız.
4) Tüm branşlarda amatör spor kulüplerine destek vereceğiz. Halkımızın sporla iç içe olması için spor kulüpleriyle eşgüdümlü çalışacağız.
5) Belediyemizin borç batağından kurtulması için denk bütçe oluşturacağız. İsrafı önleyeceğiz. Karşılama ve hediyelere, protokol karşılamalarına, kültür gezilerine, milletin parasını harcamayacağız.
6) Gürsu içi dolmuş seferleri başlatacağız. Metro istasyonundan ulaşımı zahmetsiz hale getireceğiz. Mahalleler ve okullara dolmuş seferleri başlatacağız.
7) Her mahalleye emekli lokalleri yapacağız. Emeklilerimiz sıcak bir ortamda çaylarını, çorbalarını içip, muhabbetin keyfine varabilecek.
8) Belediyemizin çalışan sayısını, belediyemizin harcamalarını, kalem kalem aylık olarak halkımızla paylaşacağız.
9) Gürsumuzun gençleri artık sosyalleşmek için ilçesini terk etmeyecek. Gürsumuzun merkezine altı otopark, üstü kafelerin, oyun alanlarının olduğu, Kent Merkezi kazandıracağız.
10) Köyde üretilen mahsulleri, ulusal ve uluslararası pazarlarda satışa sunacağız. Mevsimlik işçilerin barınması için yaşam alanları oluşturacağız.
11) Gürsumuzun ciddi otopark sorunu olduğunu biliyoruz. İlçemizde uygun olan çocuk parkları ve diğer parkların altına kapalı otoparklar inşa edeceğiz.
12) Gerçek ihtiyaç sahiplerine belediyemizin imkanları dahilinde ihtiyaçlar için yardımlarda bulunacağız. Bu kapsamda; hiçbir vatandaşımız yatağına aç girmeyecek. Aş evi ve belediye fırınları kuracağız. Şehrin merkezine bay/bayan tuvalet kuracağız. Şehir meydanlarında ve parklarda ücretsiz internet erişimi sağlayacağız. Ana kucağı çocuk merkezleri kuracağız. Kapalı pazar yerleri kuracağız. Önemli günlerde halkımızla birlikte kutlamalar yapacağız.
31 Mart’ta, Gürsu’ya saadet getirelim. Yaşanılmasından mutluluk ve huzur duyulan Gürsu için oylarımızı Saadet’te birleştirelim. Gönül gönüle, yürek yüreğe saadet yolunda ilerleyelim.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ