Demokrat Zafer

Şehitler İçin Yürüdüler!

Zafer Partisi Bursa İl Gençlik Kolları tarafından şehitlerimiz için Fomara’dan Heykel’e şehitlerimize saygı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Bursa'da şehitlerimiz anıldı!

SİMLANUR İNCİ / BURSADA BUGÜN 

Zafer Partisi Bursa İl Gençlik Kolları, şehitlerimiz için Fomara’dan Heykel’e şehitlere saygı yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe, Zafer Partisi İl Başkanı Cihat Gazi, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey, CHP Milletvekilleri Hasan Öztürk, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı katıldı.

Heykel Atatürk Anıtı önünde şehitlerimize saygı yürüyüşünün ardından konuşma yapan CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, “Bugün büyük bir keder içerisinde buradayız. Tüm ulusumuza, ailelerine baş sağlığı diliyoruz. Yoksul ailelerin çocukları, her gün o acıları yaşamaktan Kelimelerin bile anlam ifade etmediği bir süreç yaşıyoruz. Son bir ayda bu kadar şehit haberi almamız bu ülkede güvenlik zaafiyeti olduğunu da ortaya koyuyor. Seçime yaklaştığı anlarda şehit sayılarının artması bize bir şey de düşündürüyor. Askerlerimiz üzerinden, yoksul aile çocukları üzerinden siyaset yapmayı herkes bıraksın. Ülkemizin başı sağ olsun. Mevzu vatansa gerisi teferruattır. Terörü lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Bayram Kazancı, “Bütün Türk Milletine biz şehitler olduğunda yürüyebiliriz ama şehitleri öldürenleri finanse edemeyiz. Mecliste Türkiye’ye pusu kuranları finanse ediyorsanız, dağda Türk çocuklarımızın öldürülmesine ortak oluyorsunuz demektir. Siz ne yapıyorsunuz? Amerika’yı bölmek için çalışanlara ne yapılıyorsa bizim de onu yapmamız gerekiyor. 13 milyon sığınmacıyı ülkeye alıp, bize pusu kuruyorlar diyemezsiniz. 85 milyon vatan evladı Kıbrıs’ta olduğu gibi mücadele göstermiştir. Buradan hükümete söylüyorum. Siz İsrail ile Amerika ile yüzleşmeden bu şehitlerim sonu gelmez. Hepimizin ocağına ateş düşüyor. Terörün işbirlikçilerini de, terörü de onlarla el sıkışanları da lanetliyoruz. Ne mutlu Türküm diyene!” şeklinde konuştu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ