Demokrat Zafer

Gemlik’imiz için en güzelini hep birlikte yapacağız

Zafer Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Nilüfer Toprakçı, İlçe Başkanı Mehmet Ali Sulhan, Belediye Meclis üye adayları Hakan Zeynel Toprakçı , Arif Yalın , Parti Sekreteri Üzeyir Aykuş , Gençlik Kolu Başkanı Ali Can ve gençlik kolları Gemlik Giresun’lular Derneğini ziyaret ettiler.
Giresunlular Dernek Başkanı Muhsin Deş,yönetim kurulu ve Dernek üyeleriyle kalabalık bir şekilde Zafer’lileri karşıladı. Gemlik’te yapılması gerekenleri;sorunları ve çözümleriyle birlikte ortak akılla hareket ederek hep birlikte ne yapabiliriz ayrıntılarıyla konuştukları verimli bir toplantı olduğunu söyleyen Başkan adayı Toprakçı ;” buraya projelerimizi anlatmaya değil, sizleri tanımaya kendimizi anlatmaya ve sohbet etmeye geldik ,derdimiz projelerimiz değil projelerimizi Belediyeyi kazandığımızda zaten hep birlikte konuşup ,karar vereceğiz ve Gemlik’imiz için en güzelini hep birlikte yapacağız dedi.
Başkan Deş ; en önemlisi Gençlerimiz herşeyi onlar için yapmalıyız derken İlçe Başkanı Sulhan; Gençlerimizin daha güzel bir Türkiye’de yaşamaları için önce sığınmacılardan ,üzerimize binen yükten kurtulmalı ve gençlerimiz için hayatı daha yaşanabilir, daha güvenilir kılmalıyız dedi.


Ve Gemlik ‘ i daha yaşanabilir,daha huzurlu bir yer yapmak için ortak akılla çalışarak projeler üretmek üzere ortak akılla çözümler üretmek gerektiğinin önemini vurguladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ