Demokrat Zafer

Starbucks, bu aya özel tasarlanan bardağını ve Starbucks Fıstıklısı’nı mağazalarında sunuyor

Farklı coğrafyaların ortak bir kültürü haline gelen kahve, yerelde benimsenen alışkanlıklara göre yanına eklenen yiyeceklerle adeta yeni bir lezzet yolculuğu yaratıyor. Kahve markası Starbucks, bu lezzet yolculuğa son birkaç yıldır olduğu gibi bu aya özel çok sevilen tatlısı Starbucks Fıstıklısı’nı 8 Mart’ta yeniden raflarına taşıyarak katılıyor. Son olarak Starbucks, sıcak içeceklerini özel tasarımlı Grande boy kağıt bardaklarıyla servis ederek bu aya özel bir dokunuş yapacak. 
Kahve tüm dünyada bir kültür haline gelirken çeşitli coğrafyalardaki özel günlerde yanına eklenen yiyeceklerle zenginleştirililiyor. Son olarak Starbucks, her yıl bu aya özel raflarına taşıdığı enfes Starbucks Fıstıklısı’nı ve bu aya özel sınırlı sayıda tasarlanan Grande boy kağıt bardakların mağazalarda yerini alacağını duyurdu. Bu ürünleriyle birlikte lokalleşme için adımlar atan marka, aynı zamanda mağazalarını ziyaret eden misafirlerini gelenek haline getirdiği lezzet yolculuğuna çıkarmayı planlıyor.

Starbucks’ın bu aya özel hazırladığı bardağı, 11 Mart itibarıyla Starbucks Fıstıklısı ürününü de 8 Mart’ta misafirleriyle buluşturacak. Baklava tabanlı tatlı, üstündeki mousse (krema) ve fıstık süslemesiyle görsel bir şölen yaratırken tatlı, Starbucks misafirlerinin özel tasarımlı bardakta servis edilen kahvelerine bu özel ay boyunca eşlik edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ