Demokrat Zafer

EL EMEĞİ HER ZAMAN DEĞERLİ VE KIYMETLİDİR. MUTLAKA DESTEKLENMELİDİR.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan okunası bir yazı daha! Buğday;

“Yaşamım boyu şahsen hiç takı kullanmadım diyebilirim. Ancak kızıma çok güzel takılar aldım hatta torunlarıma özel yaptırdım ve özel bir zamanda verilmek üzere saklıyorum.
Bu muhteşem el emeği, çok güzel ve estetik patiler için hazırlanmış takıları görünce paylaşmayı düşündüm.
75 yıllık ömrümün 60 yılında siyaset yapan ve yazıp paylaşan birisinin bu gün bir molası olarak değerlendirin.
Bu gün bu pati dostları için bu takıları paylaşmamın sebebi bunların hepsinin el emeği ile tek tek hazırlanmış olmasıdır.
Çünkü günümüzde insanın değerinin olmadığı, insanların sevgisiz, saygısız, vicdansız, hadsizlikte; hatta kötülükte sınır tanımadığı günümüzde bu emeğin ancak o canlılara sevgi duyularak yapıldığını bana düşündürdü bu nedenle bu paylaşımı yapıyorum.
Hepsi birbirinden şık güzel, estetik ve el emeği olan bu özel tasarımlı tasmaları görmenizi ihtiyacı olanlarında üreteni tanımaları için paylaştım.
Ayrıca kullanılan malzeme ve emeğe karşın paranın pul olduğu günlerde çok uygun fiyatları olduğunu gördüğüm için tanıtımına katkı olsun istedim.
Çünkü yaşamım boyu “Emek En Yüce Değerdir” demiş bir insanım.
Hatta ülkemizde yanlış politikalar sonucu her alanda üretimden uzaklaştığımız bu süreçte hatta tarımdan bile koptuğumuz bu süreçte bu tür ürünler ülkemiz için marka olacak önemdedir.
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar, emek veren ve üreten kim olursa olsun sahip çıkılıp desteklenmelidir.
Ülkemiz için çıkış yolu en başta tarım olmak üzere her alanda üretmekten geçecektir.
ÜRETİCİ MESUT DEMİRBAŞ
Sevgiyle saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile insanca, onurluca, özgürce, haksızlıklara ve hukuksuzluklara izin vermeden yaşayalım ve yaşatalım.”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ