Demokrat Zafer

BBP OSMANGAZİ’de AKRAN ZORBALIĞI KONUŞULDU

Bilimin Işığına Siyaset mottosuyla siyasete farklı bir pencere açmak isteyen BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla liderliğinde teşkilat üyeleri kararlı ve istikrarlı çalışmalarını sürdürüyor.

Osmangazi İlçe Teşkilatı seminerlerinin 5. sini Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

Katılımın kat kat fazlalaştığı akşamda BBP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Gürsu İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve misafirler seminere katılım sağladı.

Akran zorbalığı ve zorbalıkla başa çıkabilme konulu seminer Psikolog Hatice Eren tarafından yapıldı.

Bilim seminerlerinin planlamalari dahilinde devam ettiğini ve devam edeceğinin altını çizen Başkan Yayla: “Bilimin Işığında Siyaset hayalimi gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu, o iradeyi göstermenin haklı gururunu yaşıyorum. Planlamamızda seçim ve ramazan dolayısıyla bu ay ve gelecek ay sadece birer seminer yapacağız yani bir sonraki seminerimiz insaAllah ramazan bayramından sonra olacak. İşimizin başında görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Yerel seçimlere artık sayılı günler kaldı ve bu süreçte daha önce ifade ettiğim gibi Cumhur hassasiyetimizle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Sn. Alinur Aktaş beyefendiyi, Osmangazi Belediye Başkanlığı seçiminde de mevcut başkanımız ve adayımız Sn. Mustafa Dündar beyefendi ile birlikte seçmenin karşısına çıkacağız. Amacımız istikrarın ve tecrübe ile kıymetli Bursalı hemşerilerimize yine en profesyonel hizmeti sunmak olacaktır. Sahada tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi

Kapanış konuşmasının ardından Başkan Yayla tarafından Psikolog Hatice Eren’e çiçek ve plaket takdim edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ