Demokrat Zafer

İŞGALCİ İSRAİL HESAP VERMELİDİR

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, eser ve hizmet siyasetine devam edip ‘Türkiye Yüzyıl’ını millete armağan edeceklerini belirterek, “Bizim amacımız, 31 Mart’ta 30’u büyükşehir, 51’i il, 922’si ilçe 390’ı belde olmak üzere ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Cumhur İttifakı bu seçimlerden ezici bir zaferle çıkacaktır” dedi.

TBMM’de bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ‘Türkiye Yüzyılı’nı milletle birlikte inşa edecek kadrolar olarak kararlılıkla yola devam ettiklerini belirtti.

Eser ve hizmet siyasetinin temellerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin her türlü zorluklara göğüs gererek bu günlere geldiğini ifade eden Kılıç, “Nice engelin üstesinden bu anlayışla geldik. Nice badireyi atlattık. Nice saldırıyı püskürttük. Ülkemizi yurt dışında kötüleyerek siyasi rant peşinde koşan muhterislerin heveslerini, vatanımıza sahip çıkarak kursaklarında bıraktık, bundan sonra da aynısını yapacağız. Cumhuriyeti cumhurla, devleti milletle, ülkenin imkânlarını halkla buluşturduk.” dedi.

Öte taraftan muhalefet kanadında belirsizlik ve çaresizliğin etkisini günden güne artırdığını söyleyen Ahmet Kılıç, yeni pazarlık ve işbirliği arayışı içinde olanların halini üzülerek takip ettiklerini belirtti. Kılıç, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde aldıkları ağır yenilginin ardından sahici bir özeleştiri yapması gereken muhalefetin, durumundan hiç ders çıkarmadan hala yenilginin suçlusunu aramakla meşgul olması da kendileri için bir acizliktir” diye konuştu.

“MUHALEFETTE PARTİ İDEOLOJİLERİ SİYASİ HIRSA PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR”

Kılıç, muhalefette ilke, duruş ve çizginin ciddi bir şekilde tahrip olduğunu, parti ideolojilerinin siyasi hırsa peşkeş çekildiğini, muhalif ittifakların kelimenin tam anlamıyla bir proje ittifakına dönüştüğünü savundu.

Cumhur İttifakı’nın milletin değerleri ve hassasiyetleri üzerine bina edilerek kurulmuş bir ittifak olduğunu anlatan Ak Partili Kılıç, bu konuda şunları söyledi :

“Her seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de milletimizin öncelikleri doğrultusunda çalışmalarımızı nihai karara bağlayacağız. Burada vatandaşımızın en iyi şekilde hizmet alabilmesini sağlayacak politikalar üretmek önceliğimizdir. Zira biz, masa siyaseti değil, saha siyaseti yaparız. Laf değil, iş üretmeye bakarız. Cumhurbaşkanı Adayı olarak milletin önüne koydukları adayı, Kurultaylarında yeniden Genel Başkan seçmediler. Kendi partilerinin yönetimini bir kez daha emanet edemedikleri bir kişiyi bu ülkeye Cumhurbaşkanı yapmaya çalıştılar. Allah bir kez daha ülkemizi ve milletimizi bu zihniyetten korudu. Önümüzdeki günlerde kimler kimlerle beraber olacak, hep beraber göreceğiz. Hangi belediyelerde hangi kirli pazarlıkları yaptıklarını aziz milletimiz görüyor, milletin kaynaklarını kimlere tahsis ettiklerini milletimiz biliyor, irfanıyla tüm gelişmeleri en doğru şekilde okuyan milletimiz bir kez daha bunları hassas terazisinde tartacak ve ona göre kararını verecektir. Cumhur ittifakı bu seçimlerden ezici bir zaferle çıkacaktır. Eser ve hizmet siyasetimize devam edip Türkiye Yüzyıl’ını milletimize armağan edeceğiz. AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerindeki zaferinin önüne geçemeyecekler. Bizim amacımız, 31 Mart’ta 30’u büyükşehir, 51’i il, 922’si ilçe 390’ı belde olmak üzere ülkemizdeki 1393 belediyenin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır.”

“İSRAİL ALÇAKÇA SALDIRIYOR”

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, basın toplantısında, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ne de atıfta bulunarak, “7 bin 112 masum Filistinli çocuk maalesef bu günü göremedi. Çünkü İsrail yönetimi, bu çocuklarla birlikte 16 bin sivilin en temel hakkı olan yaşama hakkını onların elinden aldı, Filistinlileri kendi yurtlarından göçe zorladı. Ölümden kaçmak için çocuk kadın yaşlı ve engelli Filistinli kardeşlerimizin son bir umutla sığındıkları mülteci kamplarına alçakça fosfor bombaları ile saldırıyor. Hatta bugüne kadar varlığını hep inkâr ettikleri nükleer bomba kullanma tehdidinde bulunacak kadar kontrolü kaybettiler. Burada açıkça insanlığa karşı savaş suçu işleyen işgalci İsrail, insanlığın vicdanıyla birlikte uluslararası hukuk önünde de muhakkak hesap vermelidir” şeklinde konuştu.

Tüm insanlığı İsrailli, Filistinli, Yahudi, Müslüman, Hristiyan diye ayırmadan sivil ölümlerine karşı aynı tepkiyi vermeye davet ettiklerini ifade eden Kılıç, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır çağrısını tekrar yapmak istiyorum. İnsanlığın varlığına musallat olan sömürgeci emperyalizmin karşında insan olanların birleşmelerinin önemi her geçen gün artmaktadır.

Dünyanın dört bir köşesindeki yürekli insanların, çocukların katledilmesine, soykırıma karşı günlerdir sokaklara dökülmeleri, ayağa kalkmaları çok kıymetlidir. Filistin davasının ölmeyeceğini öldürülemeyeceğini bir kez daha ispatlamış oluyor. Rehinelere insanca muamele yapan Hamas’a karşı, yıllardır keyfi olarak insanlık dışı muamelelerle başta çocuk ve kadınları esir tutan İsrail’in zulümlerine hepimiz şahit olduk. Bu süreçte Hamas’ın serbest bıraktıklarının beyanları, yaklaşımları net olarak ortaya koyuyor ki; zulme, vahşete, barbarlığa, soykırıma karşı direncin, inancın, haklılığın ve vatan savunmasının gücü gözler önüne seriliyor. Başkenti Kudüs olan coğrafi bütünlüğü sağlanan bağımsız Filistin devleti kurulana kadar Filistin davasına tüm yüreğimizle sahip çıkacağız. Bu topraklar Filistinlilerindir. Ne olacağına, kimin yöneteceğine Filistin halkı karar verir. Onların kararı üzerinde karar verici tanımadığımızı belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ