Demokrat Zafer

İzocam Yelken Takımı, BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin ikinci ayağında 2’nci oldu!

“Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, ödülleri evine taşımayı sürdürüyor. Başarılı takım, son olarak BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin ikinci ayağını 2’ncilikle tamamladı.

Küresel iklim değişikliğine, sürdürülebilirliğin önemine ve iyi yaşam hakkına dikkat çekmek amacıyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı, ödülleri evine taşımayı sürdürüyor. Başarılı takım, son olarak Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü (BAYK) tarafından düzenlenen Schüco BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin ikinci ayağını 2’likle tamamladı.

Altı etaptan oluşan ve her ayağı iki günü kapsayan Schüco BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin ikinci ayağı 3-4 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşti. İzocam Yelken Takımı’nın yüksek performans sergileyerek evine 2’nci olarak döndüğü yarışlar, farklı illerden gelen 26 tekne yelken açtı. Üçüncü ayak yarışları 24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan trofenin, dördüncü ayak yarışları 16-17 Mart’ta, beşinci ayak yarışları 27-28 Nisan’da, altıncı ayak yarışları ise 25-26 Mayıs’ta yapılacak.

İzocam Yelken Takımı 2024 yılı boyunca; BAYK Bodrum Kış Trofesi’nin yanı sıra, toplam 5 ayakta tamamlanacak olan Marmaris Uluslararası Yat Kulübü MIYC Kış Trofesi’nde ve 19 Mayıs’ta Muğla’nın Bodrum ilçesinde başlayarak 29 Ekim’de İstanbul’da tamamlanacak olan Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışı’nda yelken açacak.

Enerji tasarrufu, çevreye dost üretim, doğayla bütünleşen ürünler, sağlıklı bireyler yaklaşımıyla yalıtım sektörünün lideri olan İzocam, küresel iklim değişikliği konusunda bilinç oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla 2022 yılında İzocam Yelken Takımı’nı kurdu. Bu sene “Bugünlere Yalıtım, Sürdürülebilir Yarınlara Yatırım” mottosuyla denizlere yelken açan İzocam Yelken Takımı’nda profesyonel yarışçıların yanında Sailmaster ekibinden temel yelken eğitimi almış İzocam çalışanları da yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ