Demokrat Zafer

Her günü özel kılan porselen ve seramikler

Seramik sanatçısı Çiğdem Özsoy’un hem porselen hem de seramik malzemeyle yola çıkarak tasarladığı AtölyeÇİ imzasını taşıyan sofra enstrümanları ve çay / kahve fincanlarının her biri, her kullandığınızda özel olduğunuzu size hatırlatacak incecik bir zanaatle ve kusursuz bir bakış açısıyla tasarlanıyor.

Afyon’da yer alan AtölyeÇİ’nin hikayesi markanın kurucusu Çiğdem Özsoy’un bir seramik workshop’una katılmasıyla ve seramikle tanışmasıyla yazılmaya başlamış. Seramik çamuru gibi saf bir materyale şekil verebildiğini görünce farklı duygularla tanışan girişimci, ardından başarılı seramik sanatçılardan aldığı şekillendirme ve porselen döküm kurslarına katılmış. Eğitimlerini tamamladıktan sonra atölyesini kuran Çiğdem Özsoy, markasının isminin de Uzakdoğu felsefesine göre hayat enerjisi anlamına gelen “çi” olması gerektiğine karar vermiş. Seramik sanatçısı, topraktan aldığı güzel enerjinin ve saf huzurun kullananlara da geçmesini niyet ederek tasarımlarını gerçekleştirmiş.

Atölye Çİ’nin koleksiyonunda kahve ve çay fincanlarının yanı sıra incecik porselenden üretilen servis ve yemek tabakları, mug’lar, sunum tepsileri, ayaklı servis tabakları ve kaseler yer alıyor. Hem modern hem de klasik bir yaklaşımla tasarlamayı başarabilen Çiğdem Özsoy’un tüm koleksiyonunu Instagram üzerinden @ci_ceramicartstudio sayfasında görebilirsiniz.

Atölye Çİ’nin çatısı altındaki tüm ürünler, www.Lebedesten.com, Nocehome Bebek, Designmarket Galataport, Designmarket Nişantaşı, Dotconceptstore Göktürk adreslerinde ve www.lidyana.com’da satışa sunuluyor.

@ci_ceramicartstudio

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ