Demokrat Zafer

İnegöl’ün Sevda’sı İddiasıyla Geliyor! “İlçemizin Üstündeki Karabasanı Kaldıracağım!”

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki yerel seçim atmosferi, İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan’ın tanıtımıyla bir kez daha heyecan dolu bir hal aldı. Sevda Özcan, İYİ Parti’nin İnegöl ilçesi için belirlediği belediye başkan adayı olarak dikkat çekiyor. Halkın ve bölgenin sorunlarına duyarlılığı ile bilinen Özcan, İnegöl’ün ekonomik, sosyal ve kültürel potansiyelini harekete geçirecek projelerle seçmenin karşısına çıkacak.

İYİ Parti Gurup konuşmasında bizzat Genel Başkan Meral Akşener tarafından ismi açıklanan Sevda Özcan, İnegöl’ün sorunlarını çözebilecek en İYİ aday. Akşener;“Biliyorsunuz dün iki felaketi peş peşe yaşadık. Erzincan’ın İliç ilçesinde yaşanan felaket ve Antalya’da yaşanan sel… Bunlardan bahsederken Allah şahittir ki kalbim ağrıyor. İliç’te halen ulaşılamayan maden işçilerimize bir an önce ulaşılmasını diliyor, hem Antalya hem Erzincan halkına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Biz, milletini dinlemeyenlerin bizi dinlememesine elbette şaşırmıyoruz. Milletini önemsemeyenlerin uyarılarımızı önemsememesine elbette şaşırmıyoruz. Milletini düşünmeyenlerin cennet doğamızı düşünmelerini de elbette beklemiyoruz. Ancak; dengesi bozulan doğamız artık, alarm veriyor. İktidarın, iflah olmaz rant telaşı göz göre göre, insanlarımızın hayatını, tehlikeye sokuyor. Bitmek bilmeyen, bu sorumsuzluğun faturasını da her defasında, milletimiz ödüyor. 29 Haziran 2022’de, bu kürsüden; Erzincan İliç’teki, altın madenindeki tehlikeye karşı iktidarı uyarmıştım. Hatta bu konuda, İYİ Parti olarak; Meclisimize soru önergeleri de verdik. Ancak iktidar bizi, aşırı duyarlı bulup kulağının üstüne yatmayı tercih etti. Yani aslında; dün yaşanan felaketi, göze almayı tercih etti. Erzincanlı vatandaşlarımızı değil; madenin ortaklarını, tercih etti. Anadolu’nun, can suyunu taşıyan Fırat’ı değil; rant musluklarını, tercih etti. İliç’teki felakete, yol açan ihmallerin ve bu ihmallere, imza atanların peşini bırakmayacağız.”

Siyasette kadınları temsil edecek!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamasıyla İnegöl’de Sevda Özcan, bölgede tanınan ve sevilen bir isim olarak öne çıkıyor. Gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi gerektiği inancını taşıyan Özcan, İnegöl’ün yanı sıra Bursa’nın diğer ilçeleri için de İYİ Parti’nin belirlediği adaylar arasında yer alıyor. İnegöl sakinleri, Sevda Özcan’ın adaylığı ile şehrin sorunlarına çözüm getirecek yeni bir dönemin başlayabileceğine inanıyor. Özcan’ın, seçim sürecinde halkın beklentilerine cevap verecek iddialı bir seçim kampanyası yürütmesi bekleniyor. Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan; “İnegöl’ün sorunları saymakla bitmiyor. Bu sorunları çözmek için adayım.” dedi.

“İNEGÖL’ÜN SEVDASI VAR”

Sevda Memiş Özcan kadın girişimcilere örnek gösterilecek bir isim. Mobilya sektöründe elde ettiği başarılar bunun ispatı. İnegöl halkı kendisini çok sevecek.

SEVDA MEMİŞ ÖZCAN KİMDİR?

İYİ Parti’nin kurucu isimleri arasında yer alan, parti yönetim kurulu üyeliği yaptıktan sonra Recep Bayrak başkanlığında ki İYİ Parti’de başkan vekilliğine getirilen Sevda Memiş Özcan İnegöl’de mobilya sektöründe faaliyet gösteren başarılı bir iş insanı.  Galatasaray Üniversitesi mezunu olan Özcan, İnegöl’de iş hayatına atıldıktan sonra İnegöl Kadın Girişimciler Kooperatifi başkanlığı, İGİAD, MAGİFED ve Orhaniyespor Voleybol Kulübünde aktif görevler aldı. Başarılı iş insanı 7 Nisan 2020 yılında sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu etiketleyen Sevda Memiş Özcan, o dönemde kredi açmayan Vakıfbank’ı şikayet etmiş,paylaşımında “Vakıf Bank İnegöl Şubesi Başkanım, limit olmadığını devletin limit açmasını beklediklerini söylüyorlar” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ