Demokrat Zafer

AKIN’CILAR MUDANYA’DA…

CHP Mudanya Belediye Başkan adaylarından Akın Poroy basın açıklamasında bulunarak ekibiyle birlikte Mudanya’yı hizmet dolu günlere ulaştırmak için yola çıktıklarını bildirdi.
CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’nda ekibi ve yüzlerce partilinin katılımıyla basın açıklamasında bulunan CHP Mudanya Belediye başkan aday adayı Akın Poroy ekibiyle birlikte Mudanya’ya dair tespit ettikleri onlarca eksiği dile getirdi. Düzgün ılımlı diyalog ve katılımcı yönetim anlayışı ile birlikte doğru bir iletişim kurarak Mudanya’yı hak ettiği hizmet dolu günlere kavuşturmaları gerektiğinin altını çizen Poroy ‘Mudanya yine CHP’de kalacak ve daha iyisini yapacağız’ diyerek iddialı bir tutum sergiledi.
Ailesinin 1923’te Selanik’ten mübadele ile Bursa’ya geldiğinin altını çizen Poroy, 30 yıldır Mudanya’da aynı adreste eşi ve 2 çocuğuyla ikamet ettiğini belirterek ‘2 takımı tutuyorum Bursaspor ve Mudanyaspor’ dedi.
Mudanya’yı 2024-2029 döneminde de CHP’nin yöneteceğini vurgulayan Poroy ‘Bu dönem daha da iyisini yapacağız’ diyerek ekibiyle birlikte Mudanya’nın eksiklerini 12 başlık altında belirlediklerini ifade etti. Tüm başlıklara tek tek değinen Poroy, Mudanya’yı hak ettiği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.
Mudanya’ya dair ekibiyle birlikte güzel hayaller kurduklarının altını çizen Poroy sözlerini şöyle noktaladı: “Ben ve ekibim çok çalışıyoruz. Mudanyamızı nasıl daha da güzel yaşanabilir hale getirebiliriz diye sürekli düşünüyoruz. Nazım’ın da dediği gibi ‘Akın var güneşe akın. Güneşi zaptedeceğiz. Güneşin zaptı yakın!”
Poroy konuşmasının ardından meşaleleler eşliliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından CHP Mudanya İlçe Başkanlığı’ndan uğurlandı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ