Demokrat Zafer

Erden Timur’un 82. İl Hayali Yalan Oldu !

Türkiye’nin 82. İli olma iddiasıyla yola çıkan Nef City 82 projesinden arsa alan mağdurlar Gözcü tv den Alptekin Aydoğan’a konuştu. Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur’un sahibi olduğu Timur Gayrimenkul A.Ş ye ait Nef markası ile satışı yapılan projelerdetapularını alamayan, yıllar geçmesine rağmen projede taahhüt edilenleri alamayan vatandaşlar mağduriyetlerinin çözülmesini bekliyor.

Türkiye’de ilk defa markalı arsa projesini başlatan TimurGayrimenkul A. Ş markası olan NEF Arsa, Ülkenin birçok bölgesinde özel projelertasarlayıp arsa satışları yaptı. Ancak projelerde sorunlar bitmek bilmiyor.

Gözcü Tv Haber Karavanı programına konuk olan Nef Arsa MağduruHüseyin Arslan yaşadığı süreci gazeteci Alptekin Aydoğan’a anlattı. NefMarkasına ve Erden Timur ismine güven duyarak Kırşehir’in Kaman ilçesinde HirfanlıBaraj gölünün hemen kıyısında bulunan Nef City82 projesinden arsa satınaldığını belirten Arslan, vaad edilen projenin yıllar geçmiş olmasına rağmenhala başlamadığını belirtti. Satın alma sürecinde sunulan ve vaad edilenprojede henüz bir çivi dahi çakılmadığını belirten Arslan, ben tapumu aldımrahatım, ama Nef arsa ve Ev Garanti firması arasında yaşanan ticari husumet vehukuki süreç nedeniyle henüz tapusunu bile alamayan arsa sahipleri var. Projede çivi bile çakılmadı. Arsalara açılacak yollar bile sözleşmede tarihverilmesine rağmen henüz yapılmadı dedi.

Arslan, Nef Arsa markasına ve Erden Timur ismine güvenerekarsa aldığını ama şu anda pişmanlıkla şaşkınlık arasında bir duygu yaşadığınısöyledi. İstanbul’a seyahatlerinde Galatasaray stadında Nef markasını sponsorolarak gördüğünde sinirlendiğini belirten Arslan diğer mağdurlarla bir arayagelerek hukuki mücadele başlatmak istediğini belirtti.

Futbol severlerin yakından tanıdığı Mersin’li genç iş insanıErden Timur, milyar liralık ciroya en hızlı ulaşan iş insanı olarak biliniyor. Forbes2020 verilerine göre $400 milyon servetiyle Türkiye’nin en zengin 100. İnsanı olarakbilinen Erden Timur, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekiligörevini de yürütüyor. Erden Timur’a ait Nef Markası da Galatasaray Spor Kulübününresmi sponsoru olarak biliniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ