Demokrat Zafer

FİLBOX PLATFORMU’NDAN FİLODİ TV HAMLESİ

10 Yıldır Türkiye’de Platform İşletmeciliği Yapan FİLBOX 2019 Yılında KÖSEOĞLU MEDYA tarafından satın alındıktan sonra AYHAN KÖSEOĞLU yönetiminde yayıncılığa devam etti.
Sektörün dijitalde büyüme ivmesi ile beraber Türkiye’nin ilk OTT Platformunu hayata geçiren FİLBOX bu yönde hızla teknik yenilikler ile dünyada bilinen OTT Platformu oldu.
Öncelikle Platform içindeki TV kanal sayısını artırarak 400 den fazla TV Kanalı ile izleyicilere kesintisiz ve kaliteli TV izleme keyfini sunmakta olup 2022 yılında TV sayısını 1000 yapmayı hedeflemektedir. FİLBOX,İçeriğindeki 10.000 saatten fazla Sinema,Film,Belgesel ile VOD olarakda Sektörde iddialı adımlar atıyor.
Yerli sinemanın yanında başta Amerikan sineması olmak üzere Avrupa ve Asya sinemasının seçkin yapımlarını da içinde barındırmaktadır.
Tv sektöründe iddialı çalışmalar yaparken Radyo kanallarını da Platforma dahil eden FİLBOX şuanda 100’den fazla radyoyu platformuna dahil etmiş olup her gün radyo sayısını artırarak sektöre önemli bir ivme kazandırıyor.
FİLBOX YÖNETİMİ FİLODİ TV İLE MÜZİK PİYASASINA YÖN VERECEK
Bünyesinde birçok Türk müzik kanalı barındıran FİLBOX grubuna bağlı FİLODİ müzik kanalı ile müzik yayıncılığında çalışmalar yapan FİLBOX yıllardır kısır döngü içinde olan Türk Popüler Müziğine yer vererek yayınladığı klipler ile müziğe farklı bir yol açtı.
Müzik direktörlüğüne tanınmış simalardan Medya Pr şirketi sahibi aynı zamanda Radyo-Tv Programcısı Mavi KÜÇÜKÜNAL’ı getiren Filbox yönetimi bu sayede müzik piyasasındaki engin bilgi ve tecrübelerden faydalanmayı hedefliyor.Yepyeni eğlenceli programlar,en güncel klipler,sanatçı konuk yayınları ve yapacağı canlı yayınlar ile, FİLODİ TV müzik kanalı anlamında alışılagelmişin dışına çıkmayı ve Türkiye’de zirveyi hedefliyor.
Aynı zamanda yayınlamış olduğu klipler ile bir yandan yeni seslere fırsat verirken bir yandan da efsane sanatçıların eserlerini 7 gün 24 saat boyunca izleyicilerine sunuyor.
2022 hedefinin müzik yayıncılığını dijital ortamda büyütmek olan FİLBOX yönetimi bu konuda da iddialı projeleri pek yakın zamanda sektör ile paylaşacağını belirtti.
Ülkenin Dijital Yayıncılığına öncülük eden FİLBOX ,2022 yılında sektörde epey konuşulacağa benziyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ