Demokrat Zafer

“Milli Mücadelede Efelik Ruhu”

Efsane başkandan önemli etkinlik! KAĞANDER Başkanı Mustafa Bay düzenlenen etkinlikle ilgili olarak;

“Turan Devletleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Beylerbeyi Niyazi Çapa ile birlikte Aydın/ KOÇARLI ‘ da Koçarli Belediyesi ve Koçarli Yörük Efeleri Kültür Dernegi tarafindan düzenlenen “Milli Mücadelede Efelik Ruhu” temasıyla gerçeklesen Efe- Yörük Türkmen şenliğine katıldık.
Yeni kurulan Aydın Dünya Yörük Türkmen Federasyonu’ nun daveti üzerine katıldığımız etkinlikte yapılan konuşmaların ardından Turan Ülkeleri Beylerbeyi Niyazi Çapa tarafindan Aydın İl Beyi olarak seçilen Nasuf Abali’ya, Turan Ülkeleri İl Beyligi arması ve il Beyligi kalpağı taktıldı.
Gösterdikleri kadirşinas misafirperverlikten dolayı il beyimiz Nasuf Abalı , Koçarlı Yörük Türkmen Derneği Başkanı Aydın Aydin Sarcan ‘ a , federasyona kurucusu dernek Başkanlarımıza ve programa katılan ve bize özel ilgi gösteren Koçarlı Kaymakami Ersin Tepeli ve Koçarlı Belediye Baskani Nedim Kaplan’ a , şahsım- KAĞANDER STRATEJİK ARAŞTIRMALAR DERNEĞİ ve beylerbeyimiz Niyazi ÇAPA Adına teşekkür ediyoruz.
AYDIN -EFE ZEYBEK diyince Hakk ‘ ın Rahmetine uğurladıgımız Merhum Muhsin Aydoğdu dostumuz ve ağabeyimize Fatihalar okuyarak Ruhunu şa’dettik.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ