Demokrat Zafer

BTP Adayı Aydın; Deniz Gezmiş’in Avukatını Ziyaret Etti

Bağımsız Türkiye Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, İznik ve Gemlik çalışmalarını Vefa Temelleri üzerine bina etti. Kamuoyunun Atatürkçü Hoca diye tanıdığı BTP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, İznik’te büyük mutasavvıf Eşrefoğlu Rumi Hazretlerinin Kabrini ziyaret ettikten sonra 70li yıllarda “Tam Bağımsız Türkiye ” ideali uğrunda şehit edilen Deniz Gezmiş’in Avukatlarından Av. Mükerrem Erdoğan’ı, dönüş yolunda da Orhangazi Sölöz’de Şehit Pilot Ali Tekin’in Kabrini ziyaret etti.

Çözüme yönelik projeleri ve töreden taviz vermeyen duruşuyla dikkatleri üzerine çeken Bağımsız Türkiye Partisi ve Genç Genel Başkan Av. Hüseyin Baş, toplumun her kesiminden büyük ilgi görüyor. Baş’ı sosyal medya üzerinden takip eden milyonlarca genç, kadın ve de 80 öncesinin çilesini çekmiş düşünen beyinler, her fırsatta BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’a olan sevgi ve hayranlıklarını dile getiriyorlar. Bu cesur yüreklerden birisi de Tam Bağımsız Türkiye ülküsü adına ABD talimat ve baskısıyla idam edilerek şehit edilen ve de Halkın Üç Fidan adını koyduğu yiğitlerin avukatlığını yapan Av. Mükerrem Erdoğan oldu. İznik’in en köklü avukatlarından olan Av. Mükerem Erdoğan, mesleğinin ilk yıllarında Deniz Gezmiş’in de avukatlığını yapmış, o hukuksuz sürecin tanıklarındandır. 3.Göz Medya GENEL Koordinatörü İrfan Aydın aracılığıyla Milli Ekonomi Modelinin sahibi Bilge İnsan Prof. Dr. Haydar Baş Hocaya ve Onun Tam Bağımsız Türkiye idealini hedefe taşıma yolunda emin adımlarla yürüyen oğlu BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş’a olan sevgi ve takdirlerini iletti. Aydın, merhum Deniz Gezmiş’in Aavukatı Av. Mükerrem Erdoğan’ın bu duygularını Bağımsız Türkiye Partisi Bursa Büyükşehir BELEDİYE Başkan Adayı Hasan Aydın’a iletince Bursa Programını yarıda kesip İznik’e gelen BTP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Aydın, Erdoğan’ı ziyaret ederek

Ona Prof. Dr. Haydar Baş Hocanın “Hoş Geldin Atatürk” adlı eserini hediye etti. Çok sıcak bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Av. Erdoğan “Merhum Prof. Dr. Haydar Baş Hocayı hayranlıkla ve de takdirle takip ediyordum. Merhum Deniz Gezmiş’lerin manevi haklarını iade eden alimdir Haydar Baş Hoca. O her alanda adaletli ve de hakkaniyetli bir liderdi. Hele hele Atatürk hakkında yazdığı eser çok özeldir. Genç Genel Başkanı da ilgiyle takip ediyoruz. Lütfen en kalbi selamlarımı iletiniz” diyerek duygularını dile getirdi. BTP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Eğitimci Hasan Aydın da ziyaretten ve de İznik’te gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Başkan Hüseyin Baş’ın çözüm insanı olduğunu, yerelden genele ülke sorunlarını çok iyi bilen ve de çözüm önerileriyle ülkeyi 24 saatte ayağa kaldıracak bir birikime sahip olduğuna vurgu yaptı. Aydın “Merhum Üstadımız Prof. Dr. Haydar Baş, bize hem Atatürk’ü hem de Deniz Gezmiş’leri tanıttı. O her daim hakkaniyet ve de adalet ile hareket ederdi ve de bizlere de onu öğretti. Milletimizi kimsenin ayrıştırmasına müsaade etmeyeceğiz. Tek yürek tek bilek olarak adil bir yönetimle ayağa kalkacağız” diyerek partisinin görüşlerini dile getirdi.

Hasan Aydın “Değerlerimizi Unutturmayacağız”

Dönüş yolunda Orhangazi Sölöz Mahallesi mezarlığında yatmakta olan Şehit Binbaşı Pilot Ali Tekin’in mezarını da ziyaret eden BTP Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Aydın “Değerlerimizin unutturulmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. Ali Tekin’in milli duruşunun gençlere ders olarak okutulması gerektiğini belirten Aydın, hiçbir değeri olmayan kişilerin reklam edilerek gençlerin önüne rol model olarak gösterildiğini, bunun da toplumun değerlerini bozduğunu vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ