Demokrat Zafer

ATiLLA URAL, İLK TEKLİSİ “VIBE”I ULUSLARARASI MÜZİK DÜNYASIYLA BULUŞTURUYOR

New York’ta yaşayan sanatçı Atilla Ural, ilk teklisi “Vibe” ile İstanbul’dan uluslararası müzik piyasasına uzanan yeni bir yolculuğa hazırlanıyor. Şarkı, R&B ve popu harmanlayan Detroit çıkışlı meşhur Motown sound’unun duygusal enerjisi üzerine house müziğin eklenmesi ve stüdyo kaydında çalan yıldız müzisyen kadrosunun katkılarıyla zenginleşen, kendine özgü bir armoniye sahip. Parçada vokalde Sly5thAve, Rochee, Brac; kornolarda Sly5thAve ve James Raymond Mason; tuşlu çalgılarda Dominique Xavier ve basta Nir Graff bulunuyor.

Dışarıdaki tüm sesleri susturup kendi içimize dönerek, kendimize ait olan o özel titreşimi yaratabileceğimizi ifade eden “Vibe”ın klibinde de bu tema işleniyor. Klipte, hayatta kalmak için onu dans etmeye zorlayan gizemli bir fal kurabiyesi ile lanetlenen bir adam karşımıza çıkıyor. Kimse onu ve bu tuhaf durumu kabul etmese de, kendine özgü titreşimini yaratacak ve sonunda kendisiyle aynı frekansta olan birini bularak mutluluğu yakalayabilecek.

Yapımcılığını Kenan Doğulu’nun üstlendiği Atilla Ural’ın ilk şarkısı ve klibi “Vibe”, Doğulu Music aracılığıyla tüm dijital platformlarda yayınlandı…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ